Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Υπερβαίνουν τους 120 οι μαθητές στο Κοινωνικό Φροντιστήριο

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου - Καψάλης συναντήθηκε με τους εθελοντές εκπαιδευτικούς, οι οποίοι συνδράμουν στην πρωτοβουλία του για δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία στο Δήμο μας.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012 το απόγευμα στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο και παραβρέθηκαν ο αρμόδιος θεματικός Αντιδήμαρχος, η Πρόεδρος της Β΄Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής, οι εθελοντές εκπαιδευτικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες.
Το πρόγραμμα της ενισχυτικής διδασκαλίας (Κοινωνικό Φροντιστήριο) που υλοποιείται και στις τρεις Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου μας, έχει μεγάλη ανταπόκριση από τους δημότες, εξετάστηκε η πορεία του προγράμματος και διαπιστώθηκε το διαρκές αυξανόμενο ενδιαφέρον των πολιτών. Οι μαθητές που συμμετέχουν στα μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας έχουν υπερβεί τους 120 και υπάρχουν αιτήματα για νέες εγγραφές. Κατόπιν αυτών συζητήθηκε ο καθορισμός κοινωνικών κριτηρίων για τις νέες εγγραφές, για τη δίκαιη και εύρυθμη λειτουργία των τμημάτων.

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου - Καψάλης ανακοίνωσε το ενδιαφέρον και άλλων εκπαιδευτικών που θέλουν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα, ευχαρίστησε όλους τους εθελοντές εκπαιδευτικούς και τόνισε ότι «καταθέτετε αγάπη και προσφορά στο χρηματιστήριο της ζωής και θα εισπράξετε ικανοποίηση και συνειδησιακή γαλήνη, κεφάλαιο ανεπηρέαστο από την κρίση και τον χρόνο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου