Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Υποψήφιος βουλευτής των Οικολόγων Πράσινων στη Β΄Αθηνών, ο "neopenteliotis"


Υποψήφιος βουλευτής των Οικολόγων Πράσινων στη Β' Αθηνών θα είναι ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ -ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1961 και μένει στη Νέα Πεντέλη. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.
Σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και έκανε μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο City University, στο Λονδίνο. Ασχολείται με κατασκευές τεχνικών έργων.
Από τον Οκτώβριο του 2007 είναι μέλος του κόμματος των Οικολόγων Πράσινων. Έχει ενεργή συμμετοχή στην τοπική οργάνωση των βορειοανατολικών προαστίων Αθηνών καθώς και στη Θεματική Ομάδα Περιβάλλοντος.
Συμμετείχε στον συνδυασμό του Κώστα Κοσοβίτσα για την δημαρχία της Νέας Πεντέλης το 2006 και το 2007-2008 ήταν μέλος της επιτροπής περιβάλλοντος του δήμου. Το 2010 συμμετείχε στον συνδυασμό "Πεντέλη εν Δράσει" του Καλλικρατικού δήμου Πεντέλης και είναι στην οργανωτική γραμματεία του συνδυασμού. Είναι μέλος της σχολικής επιτροπής Γυμνασίου - Λυκείου του δήμου Πεντέλης για την περίοδο 2011-2012.

Είναι αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος και Ρεματιάς Πεντέλης - Χαλανδρίου για τα έτη 2011 και 2012. Είναι επίσης υποστηρικτής της Greenpeace, του WWF και της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρίας.
Με το έργο του θέλει να δείξει ότι η προστασία του περιβάλλοντος δεν αποφέρει μόνον αισθητικά και κλιματικά οφέλη, αλλά επί πλέον βοηθά ταυτόχρονα την οικονομία και την κοινωνία. Οικολογία και οικονομία έχουν κοινή ρίζα, γι’αυτό και συμμετέχει σε τοπικές δράσεις που αποσκοπούν στη διατήρηση του φυσικού περιβάλλοντος.

   ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΘΑΡΑ !
Νέα Πεντέλη, 3 Μαίου 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου