Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Μια εκδήλωση άξια επαίνου και συνέχισης

Μια πολύ όμορφη "Χορωδιακή Εκδήλωση" με πρωταγωνιστές μαθητές όλων των Δημοτικών Σχολείων των Μελισσίων παρακολουθήσαμε το Σάββατο 19-05-2012.στην αίθουσα του Γυμνασίου Ν. Πεντέλης, που αποδείχθηκε πολύ μικρή και όχι κατάλληλη για να τη φιλοξενήσει.
Η ιδέα γεννήθηκε πριν ένα χρόνο. Κυοφορήθηκε όλους αυτούς τους μήνες, αθόρυβα προετοιμάστηκε από τους συντελεστές της και πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία!
Ο Συνδυασμός μας :
...Συγχαίρει θερμά τους Διευθυντές, τις Διευθύντριες, τις Μουσικούς και τους μαθητές που έλαβαν μέρος σ’ αυτήν, για την προσπάθεια που έκαμαν, τον κόπο που κατέβαλαν και το εξαιρετικό αποτέλεσμα που πέτυχαν.
Εύχεται η προσπάθεια να συνεχιστεί και στην επόμενη σχολική χρονιά. Να λάβουν μέρος και τα άλλα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου καθώς και τα Γυμνάσια του Δήμου μας ,αν οι συνθήκες λειτουργίας τους το επιτρέπουν. Να καθιερωθεί, αν είναι δυνατόν, μια τέτοια μουσική εκδήλωση στην πόλη μας.

... Καλεί τη Διοίκηση του Δήμου να αγκαλιάσει με αγάπη και να περιβάλει με στοργή και ενδιαφέρον αυτή την προσπάθεια. Να παράσχει δε κάθε τεχνική και οικονομική στήριξη προκειμένου το έργο όσων ασχοληθούν με αυτήν να είναι ευκολότερο και το αποτέλεσμα ακόμα καλύτερο.
... Ζητά από τη Διοίκηση του Δήμου να δημιουργήσει ανάλογους και κατάλληλους κλειστούς (αίθουσες) και ανοιχτούς χώρους (υπαίθριο θέατρο) , για τέτοιες και μεγαλύτερες εκδηλώσεις. Η πόλη μας το έχει ανάγκη και οι δημότες το δικαιούνται.
...Οφείλει να γνωρίζει η Διοίκηση ότι κάθε τέτοια επένδυση συμβάλλει στην άνοδο του πολιτιστικού επιπέδου των πολιτών και ιδιαίτερα των νέων και δεν πρέπει να την αρνούμαστε., ούτε να την αμελούμε.
Ο Συνδυασμός μας θεωρεί ότι η Παιδεία και ο Πολιτισμός πρέπει να αποτελούν μια από τις πρώτες προτεραιότητες στη σύγχρονη κοινωνία και ιδιαίτερα την ελληνική.

Για το Συνδυασμό «Ανθρώπινη Πολιτεία» :
Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου
Βασίλης Κωστόπουλος
Γιάννης Σαφλιάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου