Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Νίκησε τους Τράχωνες εκτός & ελπίζει ο ΑΟΜ!

Πολύ σκληρή για να πεθάνει αποδεικνύεται η ομαδάρα μας ο ΑΟΜ, ο οποίος στην πιό κρισιμη χρονική συγκυρία του πρωταθλήματος της Δ΄Εθνικής κατηγορίας, φαίνεται να ξαναβρίσκει τα "πατήματά" του. Ο ΑΟΜ  χθες το πρωί δεν ήταν μόνο καλός αλλά και αποτελεσματικός. Πήρε την νίκη που επιθυμούσε διακαώς μέσα στο Μπραχάμι επί των Τραχώνων με 2-1 και πλέον ελπίζει βάσιμα να παραμείνει στην κατηγορία
Τα γκολ επιτεύχθησαν στο 2ο Ημίχρονο από τους Μανδύλη και Πατσιαβούρα ενώ οι Τράχωνες μείωσαν  σε 1-2 με τον Χατζή.
Οι Τράχωνες έπαιξαν καλύτερα στο 1ο Ημίχρονο, ωστόσο ο ΑΟΜ ήταν εκείνος που έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τον Ιωσήπου. Στο τελευταίο λεπτό του 1ου ημιχρόνου, λίγο έλλειψε να προηγηθεί, αλλά το καλοκτυπημένο φάουλ του Μανδύλη, απέκρουσε θεαματικά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Βαγγελάκος.
Στο 2ο Ημίχρονο οι παίκτες μας ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους κι αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να κάνουν πολύ περισσότερες επιθετικές ενέργειες, να επιτύχουν δύο τέρματα ενώ ο  διαιτητής ακύρωσε καθαρό γκολ του Πατσιαβούρα ... Καλύτερος του αγώνα ο Νίκας.

Με αυτή τη νίκη, ο ΑΟΜ  έφτασε στους 36β και ισοβαθμεί πλέον στην 8η θέση του 8ου Ομίλου της Δ΄Εθνικής  κατηγορίας μαζί με τη Μύκονο και το Περιστέρι, ενώ οι Τράχωνες με 41β είναι στην 6η θέση.
Τράχωνες: Βαγγελάκος (τ), Κάρδαρης (Μουλάς), Ντεντόπουλος, Γούλας, Τζιώλης, Κορτσινίδης (Χριστόπουλος), Μιχαηλίδης, Χατζής, Παναγόπουλος, Τσιώλης, Κόρδος (Ρίζος)
Μελίσσια: Χατζάρας (τ), Πολυδωρόπουλος, Παπαϊωάννου, Μανδύλης, Ιωσήπου, Πατσιαβούρας, Μποτονάκης, Ρίγας, Νίκας, Νικόλα / Κωνσταντόπουλος, Αντωνόπουλος, Πλεξίδας
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου