Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Αναζητείται αριστερό "φύλλο συκής" του Μνημονίου ...

Συγκρότηση "οικουμενικής κυβέρνησης" πρότεινε ο Κουβέλης
Αξιος αντικαταστάτης του αείμνηστου Λεωνίδα Κύρκου αποδεικνύεται ο αρχηγός της ΔΗΜ.ΑΡ Φώτης Κουβέλης. Αφού κατάφερε να "ΣΩΣΕΙ" αρχικά δύο μεγαλουπόλεις, την πρωτεύουσα Αθήνα και την συν -"πρωτεύουσα" Θεσσαλονίκη (πάντοτε σε αγαστή  συνεργασία με τον GAP & την DORA), αναδεικνύοντας  Δημάρχους τους ανεκδιήγητους, κ.κ. Καμίνη και Μπουτάρη, τώρα "φλέγεται" από ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ προφανώς ΚΑΘΗΚΟΝ, να σώσει και την ΕΛΛΑΔΑ, συνωστισμένος με τον SAM,  τον BENY και την διδάξασα ιστορία(& τώρα  βουλευτή της ΔΗΜ.ΑΡ), κ. Μαρία Ρεπούση !!!
Με τα υλικά δηλαδή που οικοδόμησαν την "Ελλάδα της Ευτυχίας του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ" που βιώνουμε σήμερα !!!
Πρότεινε λοιπόν στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Βενιζέλο(κι εκείνος "σχεδόν" συμφώνησε), τη συγκρότηση οικουμενικής κυβέρνησης με χρονικό ορίζοντα ως τις ευρωεκλογές και περιφερειακές - δημοτικές εκλογές του 2014.
Σκοπός της κυβέρνησης, είπε ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ.Μνημονίου,

θα είναι η παραμονή της χώρας στην ευρωζώνη, και η σταδιακή απαγκίστρωση απο το Μνημόνιο.
«Σχεδον ταυτίζονται οι απόψεις μας με τον κ. Κουβέλη» δήλωσε ο κ. Βενιζέλος, αμέσως μετά τη συνάντηση των δύο ανδρών, που έγινε στα πλαίσια της διερευνητικής εντολής για σχηματισμό κυβέρνησης που παρέλαβε το μεσημέρι από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου