Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου 2013

«Αγαπώ την Πόλη μου, ρωτάω το Δήμαρχο»

       Ξενάγηση μαθητών της Γ΄ τάξης του 4ου Δημ Σχολείου Μελισσίων στο Δημαρχείο
Η αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πεντέλης πλημμύρισε  ελπίδα, αισιοδοξία, χαμόγελα, το πρωί της  Πέμπτης 7  Νοεμβρίου.
Ο Δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου - Καψάλης υποδέχθηκε τους μαθητές και μαθήτριες  της Γ΄ τάξης του 4ου Δημοτικού σχολείου της Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων.  
Τους μαθητές συνόδευαν  η Υποδιευθύντρια του σχολείου κ. Αριάδνη Μπακουρτζή και η δασκάλα κ. Καλλιόπη Κωτσόβολου.
Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τα παιδιά για τη καθημερινή λειτουργία του Δήμου, τα καθήκοντα της Δημοτικής Αρχής και τις λειτουργίες κάθε Διεύθυνσης. 
Τόνισε δε, ότι από τα κυρίαρχα  θέματα που απασχολούν τη Διοίκηση είναι ο σχεδιασμός του μέλλοντος. Ο σχεδιασμός ιδιαίτερα σε  ότι αφορά τα παιδιά (σχολεία , αθλητικοί χώροι, οι χώροι ψυχαγωγίας και πολιτισμού).
Στην ενημέρωση των μαθητών  συμμετείχαν οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Μούστρης Παναγιώτης και Μπούρας Βασίλης, καθώς επίσης και οι  Διευθυντές  Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πρόνοιας κ. Κουλάκου Παναγιώτα και  Συντήρησης Υποδομών  κ. Χρηστίδης Τάσος, οι οποίοι και άκουσαν τους προβληματισμούς των μαθητών σχετικά με το Περιβάλλον και την Παιδεία και δεσμεύθηκαν να υλοποιήσουν τα αιτήματα τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου