Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2013

Επιτυχής η διοργάνωση & του 2ου Διασχολικού Τουρνουά Ομάδων Καλαθοσφαίρισης Δημοτικών Σχολείων

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο Διασχολικό Τουρνουά Ομάδων Καλαθοσφαίρισης Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Πεντέλης, το οποίο  διοργάνωσε ο Οργανισμός Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Πεντέλης σε συνεργασία με τον Καλαθοσφαιρικό Όμιλο Μελισσίων (Κ.Α.Ο.Μ.) στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Μελισσίων, Σάμου & Γεννηματά.
Οι τελικοί αγώνες  αγοριών και κοριτσιών από τα Δημοτικά σχολεία του Δήμου, διεξήχθησαν το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 11.30 - 13.30 και ακολούθησε η απονομή κυπέλλων και διπλωμάτων.
Οι μικροί αθλητές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, αγωνίσθηκαν με περίσσιο σθένος και καταχειροκροτήθηκαν από τους συμμαθητές τους, τους γονείς και τους δασκάλους τους.
 Άξιοι συγχαρητηρίων οι καθηγητές φυσικής αγωγής, που προετοίμαζαν τα παιδιά και που τα στήριζαν σε κάθε τους βήμα.

Ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου- Καψάλης συνεχάρη όλες τις ομάδες, αγόρια και κορίτσια που συμμετείχαν στους αγώνες, οι οποίοι πλέον έγιναν θεσμός για το Δήμο  Ευχήθηκε δε, η  ευγενής άμιλλα που διέπει τον αθλητισμό να  κυριαρχεί σε όλες τις εκδηλώσεις της ζωής τους.

Στην τελετή απονομής κυπέλλων, παρευρέθησαν επίσης  ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού- Αθλητισμού Δήμου Πεντέλης κ. Νίκος Τόλιος, η Αντιδήμαρχος κ. Άντα Μπούσουλα, ο Τοπικός Αντιδήμαρχος Μελισσίων κ. Μπούρας Βασίλης, Αθλητικοί παράγοντες του ΚΑΟ Μελισσίων, οι Διευθυντές και οι Γυμναστές των Δημοτικών σχολείων και γονείς και φίλοι των μικρών  αθλητών.            `

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου