Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Ξεγυμνώθηκαν από έλλειψη επιχειρημάτων & σοβαρότητας!

          Π. ΜΟΥΣΤΡΗΣ: Εκεί που μας χρωστάγανε...
Περίεργη η συμπεριφορά του κ. Γραφάκου και των άλλων Δημοτικών Συμβούλων της  αντιπολίτευσης... Αφού ζήτησαν να γίνει ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και η Διοίκηση ανταποκρίθηκε ΑΜΕΣΑ στο αίτημά τους και συγκάλεσε το Δημοτικό Συμβούλιο για την Τρίτη 29 Οκτωβρίου και αφού ήμασταν έτοιμοι για την συζήτηση των θεμάτων και παρευρίσκονταν οι 32 από τους 33 Δημοτικούς Συμβούλους καθώς και ο Δήμαρχος,
 ο κ. Μανώλης Γραφάκος και οι περί αυτόν, έβαλε ξαφνικά θέμα αναβολής της συνεδρίασης διότι έλλειπε ένας από τους 33 Συμβούλους!!!
Επειδή δε, η Διοίκηση δεν δέχθηκε την αναβολή, παραίτησαν τον Αντιπρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου με σκοπό να ματαιώσουν την συζήτηση. Παρά ταύτα η συνεδρίαση συνεχίστηκε απολύτως νόμιμα και το Δημοτικό Συμβούλιο απέρριψε τα αιτήματά τους.
Αφού λοιπόν ξεγυμνώθηκαν από την έλλειψη επιχειρημάτων και σοβαρότητας, εφεύραν το πρόσχημα ότι κάποιος δημότης έκανε τραμπουκισμούς και έπρεπε να τον … «εκτελέσουμε»!!!  Γι΄ αυτό και έφυγαν… Ποιοί; 

Ένας κατάδικος και ένας υπόδικος για πράξεις βίας στις αίθουσες των Δημοτικών Συμβουλίων.
Για του λόγου το αληθές, σας παραπέμπουμε στο υπ.αριθμ. 159/08 της 11ης Ιουλίου 2008  ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Μελισσίων. 
Άμα χαθεί το αίσθημα της σοβαρότητας…. Ο σοφός λαός μας λέει  «εκεί που μας χρωστάγανε…»

ΥΣ. Επισυνάπτεται το ψήφισμα του ΔΣ. Μελισσίων.

                                        Παναγιώτης Μούστρης

                                  Αντιδήμαρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου