Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Σύσκεψη του Δημάρχου με την εκπαιδευτική κοινότητα

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε προχθες απόγευμα Τρίτης 2 Δεκεμβρίου, προήδρευσε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Παναγιώτης Μούστρης και συμμετείχαν η Αντιδήμαρχος οικονομικών κ. Μπούσουλα Άντα, οι Πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών κ.κ. Τσουχνικάς Ηλίας για την Α’Βάθμια  εκπαίδευση και Φουφρής Χρήστος για την Β’ Βάθμια εκπαίδευση, οι Διευθυντές των σχολείων, εκπρόσωποι των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων και αρμόδιοι παράγοντες  του Δήμου.
Προς συζήτηση τέθηκαν τα καίρια και σημαντικά ζητήματα των Δημοτικών  Σχολείων και των Νηπιαγωγείων που έχουν να κάνουν με τα προγραμματισμένα έργα συντήρησης των σχολικών συγκροτημάτων, την κατασκευή των γηπέδων, αλλά και τις μείζονος σημασίας επεμβάσεις στα σχολεία. Παράλληλα έγινε ενημέρωση  για την εν εξελίξει διαδικασία υλοποίησης των μεγάλων έργων ανακαίνισης που θα υλοποιηθούν από τα προγράμματα « ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ 1» και «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ 2».

Στη  δίωρη συνάντηση συζητήθηκαν και οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις για τη βράβευση των αποφοίτων μαθητών επιτυχόντων στα ΑΕΙ και ΤΕΙ την προηγούμενη χρονιά, καθώς και η πορεία εξέλιξης των προγραμμάτων «Δια βίου μάθηση» και «Δωρεάν Ενισχυτική Εθελοντική διδασκαλία» για τους μαθητές Α΄Βάθμιας και Β΄Βάθμιας εκπαίδευσης.
Αξιοσημείωτο δε είναι, η ικανοποίηση που εκφράστηκε από τους Διευθυντές των σχολικών συγκροτημάτων, για την άριστη συνεργασία που είχαν με όλους τους φορείς του Δήμου και την αμέριστη στήριξη που τους παρέχουν, προκειμένου να είναι αποτελεσματικότεροι και οι μαθητές καλύτεροι.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου