Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

«Στο Δήμο Πεντέλης υπάρχει Aνθρωπιά»!!!

ΓΙΟΡΤΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
 «Περίσσευε» χθες πρωί Παρασκευής 20 Δεκεμβρίου, η Ανθρωπιά και η Αγάπη, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου- Λυκείου Ν. Πεντέλης.  
Το Εθελοντικό Κλιμάκιο Πολιτικής Προστασίας Πεντέλης, υπό την αιγίδα του Επίτιμου Προέδρου του και εθελοντή δια βίου Δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου -Καψάλη, απέδειξαν ότι στο Δήμο μας υπάρχει Aνθρωπιά, υπάρχουν Άνθρωποι που στηρίζουν τον συνάνθρωπό τους και όλοι μαζί αγωνίζονται για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα της καθημερινότητας.
Οι Εθελοντές μας με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πεντέλης και την συμπαράσταση του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ι.Σ. Λάτση και πληθώρας άλλων χορηγών, καταστηματαρχών και απλών πολιτών, μοίρασαν  πακέτα με τρόφιμα για τα Χριστούγεννα σε χίλιες (1000)  οικογένειες συμπολιτών μας οι οποίες πλήττονται από την οικονομική κρίση που μαστίζει την Πατρίδα μας.
Παράλληλα μοίρασαν τρόφιμα στους εργαζόμενους  και παιγνίδια στα παιδιά των εργαζομένων στο Δήμο Πεντέλης.

 Ο Δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου - Καψάλης, στο χαιρετισμό του τόνισε ότι,
«Επειδή τα φετινά Χριστούγεννα  μας βρίσκουν φτωχότερους από πέρσι, εύχομαι ολόψυχα Υγεία, Δύναμη, Προκοπή και να στηρίζουμε τον συνάνθρωπό μας που πάσχει –υποφέρει και δοκιμάζεται .»
Απευθυνόμενος δε προς τους εργαζόμενους του Δήμου δήλωσε:
«σήμερα που οι εργασιακές σχέσεις κλυδωνίζονται, στέκομαι στο πλάι σας και με την θεσμική μου ιδιότητα και σαν άνθρωπος. Η θέση μου αυτή είναι πάγια και αμετάβλητη στο πέρασμα  του χώρου. Ο αγώνας σας είναι αγώνας μου, είμαστε μαζί και προχωράμε μπροστά»
Στην γιορτή ανθρωπιάς συνέβαλαν με την προσφορά τους και τους ευχαριστούμε, τα Δημοτικά σχολεία και οι Βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου μας, το σχολείο Athener Schule στα Βριλήσσια, ο Σύλλογος Κρητών Ν.Πεντέλης «Αρετούσα», καθώς και οι  παρακάτω χορηγοί: 
κ.κ. Καζάκος Κωνσταντίνος, Ντεμέης Χρήστος, Κυριάκου Μάριος, εστιατόριο Kozis, γαλακτοκομείο «Κόγιας» η βιομηχανία Καραμολέγκος, το σούπερ μάρκετ  Σκλαβενίτης, «Μύλοι Δάβρη», ζαχαροπλαστείο  Δωδώνη, αρτοποιείο «Βεκρής», ζαχαροπλαστείο «Ντάλια», κάβα Μήτσιου Παρασκευής, η Αθλητική Ένωση Α.Ε Πεντέλης, Σύρος Ξενίας, Τσιούμας Αθανάσιος, Τσικαλάκης Μανώλης, «Αντίοχος» και οι κυρίες Κυβέλου Τίτσα, Σίσσυ Ντούρη, Αγνή Ζώη, Αφροδίτη Παπαδάκου, Δέσποινα Μέλλου, Λεβέντη Γαρουφαλιά, Αυγουστινιάτου, Καμενίδη, Πιτταδάκη, Λουίζου, Λεβέντη, Σουμάκη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου