Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Επιτυχής η διοργάνωση αιμοδοσίας από τον «2ο Παιδικό Σταθμό Μελισσίων

Αιμοδοσία στο «Κοινωνικό Κέντρο» του Δήμου, την οποία  διοργάνωσε ο «Οργανισμός Κοινωνικής Πρόνοιας & Αλληλεγγύης Δήμου Πεντέλης» σε συνεργασία με τον «2ο Παιδικό Σταθμό της Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων» και το «Νοσοκομείο Α. Φλέμινγκ»πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το περασμένο Σάββατο .
Μια από τις Χριστουγεννιάτικες δράσεις των παιδιών ήταν  και η διοργάνωση αιμοδοσίας. Προάγοντας τον εθελοντισμό, τα παιδιά μυήθηκαν στην κοινωνική αλληλεγγύη και στην ανιδιοτελή προσφορά προς τον συνάνθρωπο και σίγουρα μπήκαν οι βάσεις για να γίνουν οι αυριανοί εθελοντικοί αιμοδότες.
Οι γονείς και φίλοι των μικρών εθελοντών προσέφεραν το πολύτιμο δώρο ζωής και έδειξαν αλληλεγγύη αγάπη για τον συνάνθρωπο.
Ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου - Καψάλης συνεχάρη τους δασκάλους και τα παιδιά για την πρωτοβουλία αγάπης που πραγματοποίησαν, επισημαίνοντας ότι είναι ένα από τα σημαντικότερα μαθήματα της ζωής τους.
Στην εκδήλωση αγάπης και προσφοράς παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος  Δημήτρης Στεργίου- Καψάλης, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Μούστρης Παναγιώτης και Μπούσουλα Αντα, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Καβουρίδης Αντώνης  και αντιπρόεδρος του Οργανισμού Πρόνοιας & Αλληλεγγύης, Γκατζόλης Παναγιώτης, Βορρέας Σάββας, η υπεύθυνη αιμοδοσίας του Δήμου κ. Ζώη Αγνή και η Τοπική Σύμβουλος Μελισσίων κ. Εύη Ευαγγελίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου