Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από την Μικρά Ασία

Με Χριστουγεννιάτικα παραδοσιακά τραγούδια υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής και χορούς  από την Μικρά Ασία στόλισαν το δένδρο τους   οι Μικρασιάτες της Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων, την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013 στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελισσίων.
Τα μικρά παιδιά με την καθοδήγηση των μεγαλυτέρων  μελών του Συλλόγου στόλισαν με ζωγραφιές που έφτιαξαν μόνα τους το δένδρο και τραγούδησαν τα κάλαντα κα παραδοσιακά τραγούδια. Ιδιαίτερο χρώμα στην  γιορτινή εκδήλωση έδωσαν οι χοροί  από μικρούς και μεγάλους και φυσικά όλοι απόλαυσαν τις παραδοσιακές λιχουδιές που κέρασαν οι κυρίες του Συλλόγου.
Ο Δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου - Καψάλης στο  χαιρετισμό του, ευχήθηκε χρόνια πολλά με υγεία και δύναμη και παρότρυνε όλους να κρατήσουν περήφανα στις καρδιές τους αλώβητο το θησαυρό της παράδοσης, για να τον παραδώσουν στις επόμενες γενιές.

Μαζί με το Δήμαρχο Πεντέλης ήταν και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μπουσίου Ευαγγελία, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Μούστρης Παναγιώτης , Μπούσουλα Αντα και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Γκατζόλης Παναγιώτης, Σάββας Βορέας, Κατερίνα Χριστοφιλοπούλου, ο Πρόεδρος της Β΄Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Χρήστος Φουφρής και η υπεύθυνη αιμοδοσίας  κ. Ζώη Αγνή .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου