Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Πανέμορφη η Φιλανθρωπική Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Συλλόγου Πελοποννησίων Μελισσίων

Φιλανθρωπική Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση διοργάνωσε ο Σύλλογος Πελοποννησίων  Μελισσίων, το απόγευμα της Παρασκευής 20 Δεκεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελισσίων.
Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την υποστήριξη απόρων οικογενειών του Δήμου μας. Μια  αξιέπαινη πρωτοβουλία του Συλλόγου που δίνει τη δυνατότητα σε απόρους συμπολίτες να στρώσουν το εορταστικό τραπέζι αντιμετωπίζοντας τη κρίση.  
Η συμμετοχή στην εκδήλωση υπήρξε αθρόα και η έκπληξη της βραδιάς ήταν τα τραγούδια από τον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου κ. Καμπέρη Νίκο και το χορευτικό τμήμα παραδοσιακών χορών του Συλλόγου, που έδωσαν ένα ξεχωριστό τόνο στην γιορτή.
Ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου - Καψάλης στο χαιρετισμό του ευχαρίστησε όλα τα μέλη του Συλλόγου για την  κοινωνική δράση τους, επισημαίνοντας ότι την συγκεκριμένη περίοδο που βιώνουμε  είναι απαραίτητο να δίνουμε χέρι βοηθείας στον συνάνθρωπό μας, για να στηρίξουμε την κοινωνική συνοχή στην πόλη.
Στην φιλανθρωπική εκδήλωση παραβρέθηκαν μαζί με τον Δήμαρχο Δημήτρη Στεργίου - Καψάλη, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μπουσίου Ευαγγελία,  οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Μούστρης Παναγιώτης, Μπούσουλα Αντα, ο τοπικός Αντιδήμαρχος Ν.Πεντέλης κ. Αποστολόπουλος Θόδωρος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Γκατζόλης Παναγιώτης, Βορέας Σάββας, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής κ. Φουφρής Χρήστος , ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Μελισσσίων κ. Δούκα Μαίρη και ο Τοπικός σύμβουλος  κ. Τζαμτζής  Δημήτρης ,η υπεύθυνη αιμοδοσίας κ. Ζώη Αγνή και πολλοί φίλοι του Συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου