Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Τους επιτυχόντες σε ΑΕΙ & ΤΕΙ βράβευσε ο Δήμαρχος Πεντέλης

Την γενιά του μέλλοντος, βράβευσε  ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου - Καψάλης την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013 το απόγευμα. Στην κατάμεστη  από κόσμο αίθουσα  εκδηλώσεων του Γυμνασίου - Λυκείου Ν.Πεντέλης, με  μια σεμνή τελετή,  η Διοίκηση θέλησε να τιμήσει με έπαινο τους μαθητές που διακρίθηκαν με την είσοδο τους στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου- Καψάλης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μπουσίου Ευαγγελία,  οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Μούστρης Παναγιώτης, Μπούσουλα Άντα, Αποστολόπουλος Θόδωρος, Ζώης Γιάννης,  ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Ανθρώπινη Πολιτεία» κ. Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου...
ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Β’ Βάθμιας Εκπαίδευσης και διοργανωτής της εκδήλωσης βράβευσης κ. Φουφρής Χρήστος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Καβουρίδης Αντώνης και Γκατζόλης Παναγιώτης, η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Μελισσίων κ. Δούκα Μαίρη, οι τοπικοί Σύμβουλοι κ.κ Γκολετσόπουλος Χρήστος, Οικονομίδης Νίκος, και  Ξάφης Σπύρος, οι Διευθυντές των Λυκείων, γονείς και φίλοι των βραβευομένων φοιτητών και εκπρόσωποι των εκπαιδευτικών και  πολιτιστικών φορέων του Δήμου Πεντέλης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου