Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Χωρίς καμμία Αστυνομική περίπολο νυχθημερόν, στα 60 χιλ. στρέμματα της Πεντέλης!

Την στελέχωση  του Αστυνομικού Τμήματος της Δημοτικής  Κοινότητας Πεντέλης για να ενισχυθεί η Αστυνόμευση στην περιοχή της Πεντέλης, ζήτησε από τον Υπ. Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκο Δένδια, ο Δήμαρχός μας κ. Δημήτρης Στεργίου - Καψάλης. 
Μετά από καταγγελίες δημοτών,  κατοίκων των Δημοτικών Κοινοτήτων Πεντέλης και Νέας Πεντέλης, ο κ. Στεργίου με επιστολή που απέστειλε στον Υπ. Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκο Δένδια, τον Γεν. Γραμματέα κ. Αθανάσιο Ανδρεουλάκο, την Διεύθυνση Αστυνομίας Βορειανατολικής Αττικής Διευθυντή  κ. Γεώργιο Ζαφειρόπουλο και τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Πεντέλη κ. Ιωάννη Γρίμμα, επισημαίνει τα εξής:

1.Σας γνωρίζουμε επί του θέματος ότι, όπως διαπιστώσαμε μετά από σχετικές καταγγελίες  εντός των ορίων των Δημοτικών Κοινοτήτων Πεντέλης και Νέας Πεντέλης, οι οποίες αναπτύσσονται σε εδαφική έκταση εξήντα χιλιάδων (60.000) στρεμμάτων περίπου από τα Μελίσσια μέχρι την Καλλιτεχνούπολη, δεν διακινείται ούτε ημέρα ούτε νύχτα περίπολος της Αστυνομίας εποχούμενη  ή πεζή. Με συνέπεια σοβαρές εγκληματικές ενέργειες στην περιοχή μας.
2.Μετά από ενέργειές μας ενημερωθήκαμε ότι η στελέχωση του Αστυνομικού Τμήματος Πεντέλης είναι ελάχιστη {υπηρετούν  μόνο δέκα (10) στελέχη}.
3.Παρακαλούμε σε συνέχεια των παραπάνω όπως άμεσα επιληφθείτε του σοβαρού αυτού θέματος για την περιοχή μας  καθόσον η υφιστάμενη κατάσταση δεν επιτρέπει ούτε την ικανοποίηση των στοιχειωδών αναγκών αστυνόμευσης στην περιοχή.

                                                             Ο Δήμαρχος
                                            Δημήτριος Στεργίου-Καψάλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου