Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Στις 10:00 π.μ. η «5η Εθελοντική Αναδάσωση» του Σ.Π.Α.Π, στο Πεντελικό

Συνεχίζεται αύριο Κυριακή 15 Δεκεμβρίου  στις 10 π.μ, η προσπάθεια του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π), για την αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος στο Πεντελικό όρος με την 5η Εθελοντική Αναδάσωση που πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Δήμο Αμαρουσίου, τη Διεύθυνση Αναδασώσεων της Περιφέρειας Αττικής και τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
Μετά την οριστική ματαίωση της 4ης Αναδάσωσης την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013, όλοι μαζί δίνουμε δυναμικό «παρών» στην τελευταία δεντροφύτευση της χρονιάς!
Όλοι μαζί ενώνουμε τις δυνάμεις, βάζοντας ο καθένας το δικό του λιθαράκι στην προσπάθεια για να ξαναγίνει το Πεντελικό ένα πράσινο βουνό.


























Όλοι μαζί εκπαιδεύουμε τους μικρότερους στη διαδικασία της φύτευσης, τους μεταφέρουμε την αγάπη για την προστασία του περιβάλλοντος.
Σημείο συνάντησης:Παραπλεύρως του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης.
Όσοι εθελοντές δεν χρησιμοποιήσουν το Ι.Χ. για τη μετακίνησή τους, μπορούν να μεταβούν στο σημείο συνάντησης με λεωφορεία της Δημοτικής Συγκοινωνίας Αμαρουσίου που θα αναχωρήσουν στις 9:30 π.μ. από το Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9, Μαρούσι).
 Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα:
 213 20 38 349 - 104 - 105 - 327 και το Σαββατοκύριακο στο τηλ. 213 20 38 000.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου