Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Οι «Ρόταρυ» τίμησαν τον εκδότη της εφημερίδας «ΑΜΑΡΥΣΙΑ», κ. Χρήστο Ζαγκλή!!!

Τιμητική πλακέτα για την προσφορά του στον τοπικό Τύπο και τη σχέση που έχει αναπτύξει με τον  «Ροταριανό Όμιλο», απένειμε στον εκδότη της εφημερίδας «ΑΜΑΡΥΣΙΑ», κ. Χρήστο Ζαγκλή, ο πρόεδρος του «Ομίλου Ρόταρυ Αμαρουσίου» κ. Κωνσταντίνος Δερβινιώτης, σε πολυΟμιλική συνεστίαση που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν του επιχειρηματία, την  Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου, στο Ξενοδοχείο Civitel Olympic(Λεωφόρος Κηφισιάς 2Α & Παντανάσσης).
Προηγήθηκε ομιλία του κ. Χρήστο Ζαγκλή με θέμα: 
«Ο τύπος και η διαμόρφωση γνώμης μέσα στη κρίση»
Ο εκδότης, κάνοντας αρχικά μια σύντομη ιστορική αναδρομή στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και στον ρόλο που αυτά έχουν διαδραματίσει κατά καιρούς στη διαμόρφωση της «Κοινής Γνώμης», χαρακτήρισε την κατάσταση που βιώνει η Ελλάδα σήμερα, ως «Κρίση αρχών και θεσμών»...
Το κοινό που σταδιακά απέκτησε «αλλοιωμένο αισθητικό κριτήριο» και το «μονοπώλιο των ιδιωτικών συμφερόντων», υπογράμμισε, στάθηκαν αρκετά για να διαμορφωθεί ο Τύπος έτσι, ώστε να βασίζεται στο «lifestyle» της «ήσσονος προσπάθειας, της κατανάλωσης και της ευμάρειας»...

Παράλληλα, έκανε λόγο για την αναξιοπιστία που δημιούργησε ο προαναφερθείς τρόπος με τον οποίο λειτουργούσαν τα ΜΜΕ και για το πώς ο ίδιος, ως εκδότης, έχει βιώσει την υφιστάμενη κρίση του Τύπου.
Την ίδια στιγμή που, όπως τόνισε, πολλοί τον απέτρεπαν από το να «τα βάλει με τα μεγάλα συμφέροντα», ο ίδιος συνέβαλε καθοριστικά στο ξήλωμα των υπαίθριων διαφημιστικών πινακίδων, «απόφαση που πλήρωσε ακριβά», ενώ υπογράμμισε ότι η σχέση που έχει δομήσει ο ίδιος με τους αναγνώστες της εφημερίδας «ΑΜΑΡΥΣΙΑ», βασίζεται στην καθαρότητα και την εμπιστοσύνη.
Οπως έγινς γνωστό, τα έσοδα της συνεστίασης θα διατεθούν στο Κέντρο Ειδικής Αγωγής & Επαγγελματικής Κατάρτισης«Σικιαρίδειο Ίδρυμα»

                                          ΠΗΓΗ: ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου