Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Δήλωσε «παρών» & στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, ο Δ. Στεργίου!

«Είμαι παρών για το Σήμερα που χτίσαμε μαζί με αγώνα και κόπο και για να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε  το Αύριο», δήλωσε ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου - Καψάλης, την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου στους Μελισσιώτες, στο Πολιτιστικό Κέντρο της Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων, ανακοινώνοντας την υποψηφιότητά του στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014.
Το Πολιτιστικό Κέντρο στη Δημοτική Κοινότητα Μελισσίων, στάθηκε πολύ μικρό για να φιλοξενήσει την Ελπίδα και την Εμπιστοσύνη των εκατοντάδων συνδημοτών μας στο πρόσωπο του Δημάρχου, η οποία  αποτυπώθηκε με την αθρόα προσέλευσή τους  παρά το κρύο, για  να του ευχηθούν Δύναμη και Κουράγιο στο Έργο του. Έτσι, εκτός από την κύρια αίθουσα, γέμισαν και τις αίθουσες του πρώτου ορόφου και του υπογείου, οι οποίες ήταν εξοπλισμένες με video wall για την άμεση επικοινωνία με την κεντρική αίθουσα.
Στην εκδήλωση  ο Δήμαρχος  παρουσίασε τους συνοδοιπόρους του - μέλη και νέους φίλους  του Συνδυασμού «Ανεξάρτητο Κίνημα Πεντελικού» στους πολίτες και τη στρατηγική του Συνδυασμού του για τους τομείς δράσης του Δήμου.

«Δεν μας ενδιαφέρουν εταιρείες καθαριότητας, πρασίνου ή  άλλες για το έργο μας και οι υπάλληλοι του Δήμου είναι όλοι απαραίτητοι για την υλοποίηση της αποστολής του», τόνισε ο Δήμαρχος. 
Κλείνοντας την ομιλία του  ο Δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου- Καψάλης  μίλησε για το Αύριο  αναφέροντας χαρακτηριστικά: 
Ο δρόμος μας είναι μονόδρομος, ρήξη κάθετη  και τέλος με ότι και με όποιους έκαναν και κάνουν κακό στον τόπο μας. Ευκαιρία άλλη δεν υπάρχει. Αυτοί που είδαν, που ξέρουν, που θέλουν, που μπορούν να αγωνιστούν σκληρά απέναντι στα συμφέροντα στο κομματοκεντρισμό και στις ίντριγκες με μόνο κίνητρο την Αγάπηγια τον τόπο και την στήριξη του δοκιμαζόμενου συνανθρώπου μας έχουν θέση εδώ. 
Υπάρχει λύση για τον τόπο και αυτή είμαστε εμείς, το δείξαμε.
 Όλοι μαζί μπορούμε, η παθητικότητα δεν λύνει προβλήματα και ο αγώνας έχει κόστος. 
                                         Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ!


(Η ομιλία του Δημάρχου για τη Νέα Πεντέλη, θα γίνει την ΤΕΤΑΡΤΗ 11/12/13 ώρα 17:30
                              στο Πολιτιστικό Κέντρο-Κεντρική Πλατεία Ν.Πεντέλης).

                                              ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ-ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου