Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Φαγητό σε άστεγους μοίρασαν μέλη της ΑΕ ΠΕΝΤΕΛΗΣ και της Ι.Δ.Ε.Α.

Φαγητό σε άστεγους ανθρώπους, στο κέντρο της Αθήνας, μοίρασαν πριν λίγες ημέρες τα μέλη της ΑΕ Πεντέλης μαζί με εθελοντές της ομάδας Ι.Δ.Ε.Α., στο πλαίσιο των δράσεων κοινωνικής ευθύνης που υλοποιεί η αθλητική ένωση.
Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου, τα μέλη της ΑΕ Πεντέλης μαγείρεψαν και σε συνεργασία με τους εθελοντές της Ι.Δ.Ε.Α. διένειμαν περισσότερες από 80 μερίδες φαγητού μαζί με γλυκά, χυμούς, νερά και φρούτα σε ανθρώπους που στερούνται τα στοιχειώδη, δηλαδή στέγη και τροφή.
Μοιράστηκαν, επίσης, ρούχα και παπλώματα που είχαν συγκεντρωθεί από προσφορές πολιτών.
Η δράση πραγματοποιήθηκε σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, από την Ομόνοια έως το Μοναστηράκι, καθώς επίσης σε διάφορα σημεία στο Θησείο, το Μεταξουργείο και τον Βοτανικό.

 «Η εμπειρία μοναδική μιας και ανακαλύπτεις την πραγματική διάσταση της αξίας του ελάχιστου, του δεδομένου για τους περισσότερους, αλλά ζητούμενου για αυτούς που η ζωή δεν τους τα έφερε καλά. Το ευχαριστώ των ανθρώπων αλλά και η μεταξύ τους αλληλεγγύη μάς δίνει δύναμη να συνεχίσουμε τέτοιες σημαντικές δράσεις» δηλώνουν οι εθελοντές που πήραν μέρος στη δράση.

                             ΠΗΓΗ:http://sports.in.gr/basketball/article/?aid=1231278776


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου