Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Oι εργαζόμενοι του Δήμου Πεντέλης, με το Δήμαρχο Δημήτρη Στεργίου - Καψάλη   και τους τρείς τοπικούς Αντιδημάρχους κ.κ. Βασίλη Μπούρα, Αντώνη Καβουρίδη  & Λευτέρη Κοντουλάκο, συμμετείχαν  στην πορεία της ΠΟΕ-ΟΤΑ από την πλατεία Καραϊσκάκη προς το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, που πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι στους Ο.Τ.Α. αλλά και στο Δημόσιο, τη Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013.
Ο αγώνας γίνεται για τους Σχολικούς φύλακες που τίθενται σε διαθεσιμότητα, τους εργαζόμενους στη Δημοτική Αστυνομία, που από το μήνα Σεπτέμβριο μπαίνουν στην κινητικότητα και με τις πληροφορίες που διαρρέουν για την εργασιακή τύχη και άλλων ομάδων εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ο Δήμαρχος Πεντέλης, Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, δυναμικά μπροστά και σε αυτόν τον αγώνα δήλωσε:

Είμαστε εδώ σήμερα, για να στηρίξουμε τις κοινωνίες που υπηρετούμε. Η κοινωνική συνοχή που  ευαγγελίζεται η Κεντρική Εξουσία δεν γίνεται πράξη. Σήμερα υπάρχουν στις κοινωνίες, ομάδες δύο βασικά ταχυτήτων: Αυτοί που δεν μπορούν να γεμίσουν την κατσαρόλα τους και τους λείπουν τα αυτονόητα και αυτοί που μιλάνε ότι έχει μειωθεί η «κερδοφορία τους». Είναι δύο πράγματα που οφείλουμε να συγκεράσουμε και εμείς που είμαστε πιο κοντά στις κοινωνίες να βοηθήσουμε, ώστε να αποφύγουμε κοινωνικές εκρήξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου