Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ Α. ΦΛΕΜΙΝΓΚ

Ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου - Καψάλης, με εκπροσώπους του Δημοτικού Συμβουλίου Πεντέλης, συμμετέχει στις κινητοποιήσεις  των εργαζομένων στο Νοσοκομείο Α. Φλέμινγκ  με  μοναδικό σκοπό τη διατήρηση και τη συνέχιση της λειτουργίας του ως Γενικού Νοσοκομείου, με εφημερίες και με αναβαθμισμένες υπηρεσίες υγείας . 
Σήμερα Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013 και ώρα 10.00,  στην είσοδο του νοσοκομείου Α. Φλέμινγκ συγκεντρώθηκαν οι εργαζόμενοι των Νοσοκομείων Α. Φλέμινγκ, Παίδων Πεντέλης και Σισμανογλείου καθώς και και Σύλλογοι και Φορείς της πόλης, δηλώνοντας την αντίθεσή τους για την υποβάθμιση του Νοσοκομείου  και τη διαθεσιμότητα των εργαζομένων  και αποφασίζοντας την κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους.
Ο Δήμαρχος Πεντέλης δήλωσε την σταθερή και αταλάντευτη στήριξή του στο δίκαιο αγώνα τους και επεσήμανε ότι, η υγεία μας αφορά όλους και ιδιαίτερα τους κατοίκους  όχι μόνο των Μελισσίων, αλλά της ευρύτερης περιοχής των Βορειοανατολικών προαστίων.

Στη συνέχεια  όλοι μαζί  Δήμαρχος, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εργαζόμενοι και εκπρόσωποι φορέων, πραγματοποίησαν πορεία στους κεντρικούς  δρόμους της πόλης των Μελισσίων, για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των κατοίκων  σχετικά με την υποβάθμιση – κλείσιμο του Νοσοκομείου που σχεδιάζει η Κεντρική εξουσία.  


Εκπληρώνοντας την αυτοδιοικητική μας αποστολή με ανθρωπιά, δεν διαπραγματευόμαστε τα δικαιώματα μας, στην υγεία και στη δουλειά και συνεχίζουμε τον αγώνα μας μέχρι την τελική δικαίωση.

                                 ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ  -  ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου