Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΣΚΥΛΩΝ! ΕΓΚΛΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΩΡΙΑ!

Έγκλημα δυστυχώς χωρίς ακόμα τιμωρία, έγινε περί την 21:00 ώρα, την Κυριακή 28/7/2013!!
Συνεργεία του Δήμου και το Εθελοντικό Κλιμάκιο Πολιτικής Πρστασίας Πεντέλης, με επικεφαλής τον Τοπικό Αντιδήμαρχο Λευτέρη Κοντουλάκο, επενέβησαν για την περισυλογή τριών (3) θανατωμένων σκύλων.
Από έλεγχο που έγινε από το Δήμο και από τον συνεργαζόμενο με το Δήμο Σύλλογο «Ζωοφιλική Παρέμβαση Μελισσίων-Πεντέλης», διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος των τριών αδέσποτων σκύλων, τα οποία ο Δήμος μας είχε στειρώσει - εμβολιάσει και σημάνει με κονκάρδα, προήλθε από φόλες που ασυνείδητοι είχαν τοποθετήσει λίγη ώρα πριν...
Εκλήθη η αστυνομία Πεντέλης για την καταγραφή του συμβάντος και για τη διενέργεια μήνυσης κατ’αγνώστων και ελήφθη σχετικό δείγμα από φόλα μέσα σε κρέας που εβρέθη στο σημείο, προς ανάλυση στο Χημείο του Κράτους.

Υπενθυμίζουμε ότι, τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς (σκύλοι & γάτες) προστατεύονται από τον Νόμο (ΦΕΚ.15/2-2-12)και οι δράστες κακοποίησής  τους  (δηλητηριάσεις, κ.λ.π.) τιμωρούνται με μη εξαγοράσιμη ποινή φυλάκισης και χρηματική ποινή (άρθρο 17).
 ΟΙ "ΦΟΛΕΣ" ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ, ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗ ΖΩΗ και κάθε συναίσθημα που την ορίζει…!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου