Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Δικαίωση της «Πεντέλη Εν Δράσει» για τον κανονισμό λειτουργίας των Παιδικών Σταθμών

Απαράδεκτος κρίθηκε ο κανονισμός λειτουργίας των παιδικών σταθμών από τον Γ. Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής. Άλλη μία δικαίωση της Πεντέλη Εν Δράσει !!! 
Ευτυχώς η λογική υπερίσχυσε στο επίπεδο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης κρίνοντας ως απαράδεκτο τον κανονισμό λειτουργίας των βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου  ρίχνοντας την απόφαση και ζητώντας από το Δήμο μας να εφαρμόσει τον πρότυπο κανονισμό.
Ακόμα και το ίδιο το προσωπικό των βρεφονηπιακών σταθμών  είχε χαρακτηρίσει  παράνομο και απαράδεκτο στο σύνολο του τον κανονισμό.
Υπενθυμίζουμε ότι στον κανονισμό που απορρίφθηκε, οι δημοτικοί σύμβουλοι της διοίκησης του κυρίου Στεργίου πέρα των πολλών άλλων είχαν ψηφίσει ότι:
"Σε περίπτωση κωλύματος ή ασθενείας του μάγειρα, θα τον αναπληρώνει το προσωπικό καθαριότητας. Επίσης θα επιλαμβάνεται της καθαριότητας των παιδιών  απούσης της βοηθού παιδαγωγού."


Περιμένουμε να δούμε αν το φιλότιμο θα υπερισχύσει της προσωπικής φιλοδοξίας και κάποια στιγμή όλοι εκείνοι που παρερμηνεύουν διατάξεις κανονισμούς και νόμους κατά το δοκούν θα αναλάβουν τις ευθύνες τους και θα παραιτηθούν.
 Τα σχόλια δικά σας …

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου