Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Οι καλύτεροι Χαρταετοί...

Ο Οργανισμός Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Πεντέλης, την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013 και ώρα 11.00, βράβευσε τους καλύτερους  χαρταετούς, δεκατέσσερις στο σύνολο, που κατασκεύασαν μαθητές του  6ου Δημοτικού Μελισσίων, του  Δημοτικού Νέας Πεντέλης και του  Γυμνασίου Πεντέλης, παρουσία του Δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη, του Προέδρου του ΟΠΑΘ κ. Ν. Τόλιου και του υπεύθυνου Πολιτιστικού Κέντρου Δ.Κ. Μελισσίων κ. Καραγιάννη.
Με σκοπό τη διατήρηση της λαϊκής παράδοσης παράλληλα με τη δημιουργικότητα των παιδιών με αφορμή  την Καθαρή  Δευτέρα, προσκάλεσε τους μαθητές των σχολείων των Μελισσίων, να συμμετέχουν στο διαγωνισμό κατασκευής παραδοσιακού χαρταετού, οι οποίοι εκτίθενται στο Κολυμβητήριο από τη Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013.
H   φαντασία   και οι ιδέες των παιδιών αποτυπώθηκαν   στους χαρταετούς και έφεραν σε   αμηχανία την επιτροπή, αφού έπρεπε να διαλέξουν τον ωραιότερο. 
Το Γυμνάσιο Πεντέλης απέσπασε και τα 3 βραβεία.  Συγκεκριμένα:
Το 1ο βραβείο  απενεμήθη στο  χαρταετό που ήταν αφιερωμένος στον Καβάφη (το 2013 είναι έτος Καβάφη)
Το 2ο βραβείο απενεμήθη στο χαρταετό που είχε οικολογικό μήνυμα   και
Το 3ο βραβείο απενεμήθη  στο  χαρταετό " Πετάει ο γάιδαρος; ".
Επίσης απενεμήθησαν έπαινοι στο   6ο Δημοτικό Μελισσίων  για το χαρταετό με θέμα την Ελλάδα, στο Γυμνάσιο  Πεντέλης  για το  χαρταετό που απεικόνιζε ένα σπίτι στην εξοχή και στο Δημοτικό Νέας Πεντέλης για το χαρταετό που απεικόνιζε έναν λαμπερό και φωτεινό ήλιο.
Τόσο τα βραβεία όσο και οι έπαινοι αντιστοιχούν σε δωρεάν συνδρομές για δράσεις του ΟΠΑΘ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου