Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Mία Ηττα & ένα παρ΄ ολίγον θεσμικό ...«ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ» !

Μεγάλη πολιτική ήττα υπέστη στις χθεσινές διημερεσίες για εκλογή Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου η διοίκηση του δήμου Πεντέλης.
Η υποψήφια Πρόεδρος κα Μπουσίου απέτυχε να επανεκλεγεί και στους τρείς γύρους ψηφοφορίας, συγκεντρώνοντας 16 ψήφους σε σύνολο 33 δημοτικών συμβούλων, δικαιώνοντας έτσι στην πράξη την εκτίμηση της «Πεντέλη Εν Δράσει» και όλης της αντιπολίτευσης, αλλά και συμβούλων της διοίκησης, για την μεροληπτική και αντιδημοκρατική θητεία της απερχόμενης Προέδρου όλο το προηγούμενο διάστημα.
Στο κενό επίσης έπεσε νέο θεσμικό πραξικόπημα, μετά το τέλος της δεύτερης ψηφοφορίας, όπου ο αντιδήμαρχος κ. Παναγιώτης Μούστρης έβγαλε από το...καπέλο ένα χαρτί ενός υπαλλήλου του Υπουργείου Εσωτερικών, που είχε έρθει με …φαξ στο Δήμο, το οποίο ανέτρεπε όλο τον Καλλικρατικό Νόμο, αφού έλεγε ότι μπορεί να εκλεγεί η υποψήφια πρόεδρος έστω και με μία ψήφο!
 Με την συνολική αντίδραση όλης της αντιπολίτευσης αλλά και της συνεπούς και θεσμικής στάσης του Προεδρεύοντος στην διαδικασία κου Καλαποθαράκου, το χαρτί δεν αναγνωρίστηκε και η διαδικασία συνεχίστηκε κανονικά.
Η Πεντέλη Εν Δράσει καλεί την διοίκηση του δήμου αλλά και προσωπικά τον Δήμαρχο κ. Στεργίου να σταματήσει επιτέλους τις αντιδημοκρατικές πρακτικές και δολοπλοκίες και να εργαστεί για το καλό της πόλης στο διάστημα που του απομένει.

                                          Το Γραφείο Τύπου της
                                           «Πεντέλη Εν Δράσει»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου