Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

«Γωνιά Αγάπης» για τους μη έχοντες


Με  πρωτοβουλία της Διοίκησης και του προσωπικού του Οργανισμού Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Δήμου Πεντέλης, κατά την  εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων 2012, υλοποιήθηκε δράση συλλογής τροφίμων και προϊόντων μακράς διαρκείας για τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.
Σε όλους τους παιδικούς σταθμούς και ΚΑΠΗ του Δήμου μας δημιουργήθηκε πριν τις εορτές «γωνιά αγάπης», όπου μικροί και μεγάλοι δημότες μας αλλά και το προσωπικό του Οργανισμού,  πρόσφεραν  από το προσωπικό τους υστέρημα αγαθά μακράς διάρκειας.
Αποτέλεσμα της συλλογικής αυτής πρωτοβουλίας, ήταν η συγκέντρωση περισσότερων από 50 κιβωτίων - των 15 λίτρων - με αγαθά πρώτης ανάγκης. 
Τα προϊόντα που συγκεντρώθηκαν διατέθηκαν  τα Χριστούγεννα στην Εστία Τροφίμων  των Εθελοντών μας.
Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Δήμου Πεντέλης  κ. Παναγιώτης Γκατζόλης, ανέφερε σχετικά:
 «Η ευαισθησία τόσο των συμπολιτών μας όσο και του προσωπικού ήταν συγκινητική. 
Το αποτέλεσμα της συλλογικής προσπάθειας ξεπέρασε κάθε προσδοκία

Εκ μέρους της διοίκησης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συνεισέφεραν και να τους ευχηθώ υγεία και ευτυχία για τη νέα δύσκολη χρονιά που ξεκινά. Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τις διευθύντριες των: Α’ Π.Σ. Μελισσίων  κ. Τραπάτσα, Β’ Π.Σ. Μελισσίων κ. Οικονόμου, Π.Σ. Νέας Πεντέλης κ. Τζοβάρα, 1ου Βρεφ/κού Σταθμού Πεντέλης κ. Γιουκαρή και Π.Σ. Μελισσάκι κ. Σόφτση. Σκοπός ύπαρξης του Οργανισμού Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης, είναι η παροχή υπηρεσιών πρόνοιας και αλληλεγγύης και τέτοιες πρωτοβουλίες που φαίνεται να έχουν ανταπόκριση θα συνεχιστούν και στο μέλλον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου