Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

«Ανοιχτή επιστολή προς τους υπαλλήλους του Δήμου Πεντέλης»

του Γ. Καρβουνάκη, Αντιδημάρχου Δ/κών, Οικονομικών & Τεχνικών Υπηρεσιών Δ.  Πεντέλης
Με την ευκαιρία της αποχώρησής μου από τη θέση του Θεματικού Αντιδημάρχου του Δήμου ΠΕΝΤΕΛΗΣ, θα ήθελα να εκφράσω και δημοσίως τις ευχαριστίες μου και την ειλικρινή μου ικανοποίηση σ’ όλο το προσωπικό του Δήμου για την ομαλή και εποικοδομητική συνεργασία μας στο διάστημα της 2ετούς θητείας μου.
Μαζί πετύχαμε πολλά. Τα δύο αυτά χρόνια βάλαμε ψηλά τον πήχη της Τ.Α και τον περάσαμε. Οργανώσαμε ένα Καλλικρατικό Δήμο από το μηδέν.Το επιτυχημένο επίτευγμα της συνένωσης των τριών πρώην Δήμων και η ομαλή μετάβαση στο Νέο Καλλικρατικό Δήμο Πεντέλης-επίτευγμα για το οποίο ο Δήμαρχος και εμείς της Διοίκησης και όχι μόνο καυχιόμαστε-συμβάλλατε τα μέγιστα με την εργατικότητα και το ζήλο που επιδείξατε.
Χωρίς εσάς η Οικονομική, Διοικητική και Τεχνική Εξυγίανση και η ομαλή μετάβαση και λειτουργία του Δήμου από το παλαιό στο νέο καθεστώς δεν θα είχε επιτευχθεί.
Η ένταξή μας στους πρώτους 42 Δήμους της χώρας, στο Ληξιπρόθεσμο Πρόγραμμα Εξυγίανσης του Υπουργείου Οικονομικών με επιχορήγηση 4.993.296,98 € είναι καί δικό σας επίτευγμα.

Είμαι πεπεισμένος ότι θα συνεχίσετε με το ίδιο ενδιαφέρον, τον ίδιο ζήλο, την εργατικότητα και την ίδια υπευθυνότητα να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας για το καλό της κοινωνίας και των πολιτών του Δήμου μας.
Σας ευχαριστώ από καρδιάς και ευελπιστώ ότι σύντομα θα μας δοθεί και πάλι η δυνατότητα για μια το ίδιο εποικοδομητική και γιατι όχι περισσότερο αποδοτική συνεργασία.

                                                   Με εκτίμηση,
                                                 Γ. Καρβουνάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου