Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Για την «Ασφάλεια Πολιτών»

ΣΧΕΤ. : Το με αρ. πρωτ. 26355/22 Οκτ. 2012 έγγραφό μας
1.Κύριε Υπουργέ, Αγαπητοί Ανώτατοι Διευθυντές Τάξης και Ασφάλειας της περιοχής του Δήμου Πεντέλης, κύριοι Τοπικοί Διοικητές των Τμημάτων Ασφαλείας του Δήμου Πεντέλης σε συνέχεια του σχετικού και των τελευταίων συχνών διαρρήξεων σπιτιών και δημόσιων κτιρίων (κυρίως σχολείων) εντός των ορίων του Δήμου Πεντέλης, είμαι στη δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσω ότι υπάρχει σοβαρή ανησυχία των δημοτών – κατοίκων του Δήμου Πεντέλης για την ασφάλειά τους, των οποίων η εμπιστοσύνη για την ΕΛ.ΑΣ. φαίνεται να δοκιμάζεται.
2.Κύριε  Υπουργέ, εκτιμούμε απεριόριστα την προσπάθεια που το Υπουργείο πολύπλευρα  κάνει την παρούσα περίοδο για την πάταξη της τρομοκρατίας, θα ήθελα όμως  να σας ενημερώσω ότι παράλληλα δεν θα πρέπει αυτό να λειτουργήσει απαξιωτικά στην κατεύθυνση στήριξης της κοινωνικής ασφάλειας.
3.Ο Δήμος Πεντέλης αραιοκατοικημένος και ανεπτυγμένος σε δασικές και ορεινές περιοχές με πολλά κενά στην ανάπτυξη των υποδομών του (φωτισμός κ.λ.π.) προφανώς και αποτελεί, λόγω και του μεγάλου αριθμού των αλλοδαπών που εργάζονται στην περιοχή, εύκολο στόχο.
4.Κύριε Υπουργέ,  σας παρακαλώ να δώσετε εντολή για την λειτουργία ενός μόνιμου αστυνομικού περιπόλου κατά τις νυκτερινές ώρες εντός των ορίων του Δήμου Πεντέλης οπωσδήποτε μέχρι την εξάρθρωση της σπείρας που φαίνεται να δρα συστηματικά τον τελευταίο καιρό στην περιοχή.

5.Σας ευχαριστούμε  εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον σας. Εκτιμάμε απεριόριστα το έργο σας και το έργο των αστυνομικών οργάνων που υπηρετούν στην περιοχή μας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου