Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Eπιτυχημένοι οι Διασχολικοί αγώνες "ΜΠΑΣΚΕΤ"


Με τη συμμετοχή μαθητών και μαθητριών από τα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου μας, διεξήχθησαν με μεγάλη επιτυχία  οι διασχολικοί αγώνες καλαθοσφαίρισης στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Μελισσίων, επί των οδών Σάμου και Γεννηματά.
Την ευθύνη της  διοργάνωσης είχε ο Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Πεντέλης σε συνεργασία με τον Καλαθοσφαιρικό Όμιλο Μελισσίων  (ΚΑΟΜ).
Συγκεκριμένα:
Την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013 πραγματοποιήθηκαν οι προκριματικοί και οι ημιτελικοί αγώνες αγοριών και κοριτσιών  του τουρνουά και το Σάββατο  26 Ιανουαρίου 2013 το πρωί, έγιναν  οι τελικοί αγώνες κοριτσιών και αγοριών και ακολούθησε η απονομή κυπέλλων και διπλωμάτων.

Οι αγώνες είχαν χαρακτήρα γιορτής, με γονείς και φίλους να εμψυχώνουν τους αθλητές και να χειροκροτούν για την προσπάθειά τους. Κυρίαρχος στόχος δεν ήταν η ανάδειξη πρωταθλητή, αλλά η καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος και η ενασχόληση των μαθητών και μαθητριών με τον αθλητισμό, καθώς και  να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους μέσα σε κλίμα ευγενούς άμιλλας.
Οι Καθηγητές Φυσικής Αγωγής που συμμετείχαν στους αγώνες ανέδειξαν με την παρουσία των ομάδων τους το εκπαιδευτικό έργο που παράγουν στα σχολεία.
Τους τελικούς αγώνες και στην τελετή απονομής παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του  Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Πεντέλης, Αντιδήμαρχοι και ο παλαίμαχος διεθνής καλαθοσφαιριστής κ. Δημήτρης Κοκολάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου