Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Και το ΚΚΕ παραβιάζει τον ΚΟΚ

Εδώ και μέρες, δέχομαι καταγγελίες απ’ όλη την Ελλάδα σχετικά με την παραβίαση του Νόμου της υπαίθριας διαφήμισης.

 Για να συνειδητοποιήσουμε το μέγεθος του προβλήματος, πρέπει να πούμε ανοιχτά ότι το σκάνδαλο της υπαίθριας διαφήμισης στη χώρα μας είναι ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΟ. Προς επίρρωση αυτού, σήμερα δημοσιεύω φωτογραφία παράνομης πινακίδας του ΚΚΕ στο Δήμο Πεντέλης.

Η πινακίδα αυτή είναι 100% παράνομη με βάση τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ένα Νόμο του Ελληνικού Κράτους, που πρέπει να σεβόμαστε όλοι, καθώς αφορά στη ζωή όλων μας.
Νομίζω ότι τα σχόλια είναι περιττά.



από Μανώλης Ανδριωτάκης - 01/11/2010
http://andriotakis.wordpress.com/2010/11/01/kke_outdoor/

Περιοδεία στην Νέα Πεντέλη

Την λαϊκή αγορά της Νέας Πεντέλης επισκέφτηκε το Σάββατο 30 Οκτωβρίου κλιμάκιο της δημοτικής κίνησης «Πεντέλη Εν Δράσει», με τον επικεφαλής υποψήφιο Δήμαρχο Αντώνη Φειδοπιάστη και υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους.
Εκεί συνομίλησαν με τους κατοίκους της περιοχής, που είχαν έρθει να κάνουν τα ψώνια τους, αλλά και με τους παραγωγούς και τους εμπόρους.
Για άλλη μια φορά διαπιστώθηκε η δύσκολη οικονομική συγκυρία, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που τόνιζαν το κλίμα «ασφυξίας» στην αγορά, λόγω της μείωσης του οικογενειακού εισοδήματος.
Ο κ. Φειδοπιάστης συζήτησε με τους κατοίκους για το πρόγραμμα του συνδυασμού, και συγκεκριμένα για την πολιτική της «Πεντέλη Εν Δράσει» στα ζητήματα της κοινωνικής αλληλεγγύης και των παροχών που μπορεί να προσφέρει ο ενιαίος πια Δήμος, μετά τον «Καλλικράτη».

Στη συνέχεια μέλη και φίλοι του συνδυασμού γευμάτισαν σε ταβέρνα της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου