Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Κεντρική Συγκέντρωση Α. Φειδοπιάστη

   Κανένας πολίτης μόνος του στην κρίση!
Αγωνιζόμαστε - διεκδικούμε - βάζουμε τάξη

Σε μια κατάμεστη αίθουσα πραγματοποιήθηκε η κεντρική συγκέντρωση του υποψηφίου Δημάρχου Αντώνη Φειδοπιάστη, επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Πεντέλη Εν Δράσει». Εκατοντάδες πολίτες από τα Μελίσσια, την Νέα Πεντέλη και την Πεντέλη παρευρέθηκαν για να ακούσουν τον σχεδιασμό για τον νέο Δήμο, τις προτάσεις και τις λύσεις της «Πεντέλη Εν Δράσει» στην δύσκολη συγκυρία.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι παρακάτω: ο τέως Πρόεδρος της Κοινότητας Νέας Πεντέλης Χρήστος Φειδοπιάστης, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Βένιος Αγγελόπουλος του συνδυασμού «Ελεύθερη Αττική» του Αλέκου Αλαβάνου και η υποψήφια περιφερειακή του σύμβουλος Σοφία Χαραλαμπάκη, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με την «Αττική Συνεργασία - Όχι στο Μνημόνιο» του Αλέξη Μητρόπουλου, Βασίλης Θεοδώρου και Κώστας Ζαχαριάδης, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Νίκος Μαρκάτος με το «Άρμα Πολιτών» του Γιάννη Δημαρά, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Διομήδης Τόλιος από την «Αττική Γη» του Γρηγόρη Ψαριανού, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της «Αττική Οικολογική Απάντηση» του Κώστα Διάκου Σταύρος Αγογλωσάκης και Παύλος Παναγιωτόπουλος, η ηθοποιός Άννα Αδριανού, ο κ. Γιάννης Κουζής, καθηγητής Πανεπιστημίου, ο βετεράνος διεθνής μπασκετμπολίστας Δημήτρης Κοκολάκης και ο κ. Αιβαλιώτης, πρόεδρος περιβαλλοντικού συλλόγου.
Τον υποψήφιο Δήμαρχο Αντώνη Φειδοπιάστη προλόγισαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Ηρώ Αντωνοπούλου και Φώτης Χρυσικός.
Ο κ. Φειδοπιάστης στην έναρξη της ομιλίας του απέκρουσε με λίγες κουβέντες τα επιχειρήματα των αντιπάλων του για την οικονομική κατάσταση στην οποία θα περιέλθει ο νέος Δήμος: «Το μεγάλο οικονομικό άνοιγμα του Δήμου Μελισσίων, ύψους περίπου 12,5 εκ. ευρώ, αλλά και τα “κρυφά” οικονομικά στοιχεία του Δήμου Παλαιάς Πεντέλης είναι ανησυχητικά στοιχεία. Σύμφωνα με αυτά που προβλέπει ο Καλλικράτης, η επιτήρηση ενός Δήμου θα σημάνει ότι χρήματα που προβλέπονταν για έργα, θα χρησιμοποιούνται για την απόσβεση των χρεών. Ο κ. Παπακωνσταντίνου που συνηγορεί με τον κ. Γραφάκο και τον κ. Στεργίου, θα έπρεπε να εξετάσει καλύτερα τις θέσεις του κόμματός του, που έφτιαξε τον Καλλικράτη»...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου