Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Μανώλης Γραφάκος

Ζήτησε στήριξή για τη β΄ Κυριακή

Την ικανοποίησή του και τις ευχαριστίες του στους πολίτες, για το αποτέλεσμα στα Μελίσσια εξέφρασε ο Δήμαρχος Μελισσίων και Υποψήφιος Δήμαρχος Πεντέλης κ. Μανώλης Γραφάκος, σε σημερινή Συνέντευξη Τύπου έκανε απολογισμό του αποτελέσματος του χθεσινού πρώτου γύρου των δημοτικών εκλογών στο Δήμο Πεντέλης.
Στην τοποθέτησή του ο κ. Γραφάκος, ανακοινώνοντας το αποτέλεσμα των εκλογών, που δίνει σε όλο το Δήμο 31,48% ποσοστό στον Στεργίου και 28,34% στον ίδιο με μία διαφορά 460 ψήφων, τόνισε ότι οι πολίτες, με μεγάλη πλειοψηφία, ειδικά στα Μελίσσια επιδοκίμασαν το έργο που έγινε στην πόλη τα τελευταία 4 χρόνια.
«Δηλώνουμε απόλυτα ικανοποιημένοι για το αποτέλεσμα των εκλογών στην πόλη των Μελισσίων. Στην πόλη των Μελισσίων υπήρξε ένας πραγματικός θρίαμβος της παράταξής μας. Το ποσοστό μας κυμαίνεται στο 36,5% και το ποσοστό του κ. Παπακωνσταντίνου στο 24,7%, ενώ του τρίτου συνδυασμού του κ. Στεργίου στο 21,5%. Θέλω να ευχαριστήσω τους πολίτες των Μελισσίων, οι οποίοι εμπράκτως πλέον αναγνώρισαν ότι εδώ στην πόλη έχει γίνει ένα πολύ σημαντικό έργο. Το έργο αυτό για κάποιους λόγους δεν έγινε αντιληπτό από τους πολίτες της Νέας Πεντέλης και της Πεντέλης. Την εβδομάδα που μας έρχεται θα πορευθούμε με την ίδια σοβαρότητα και υπευθυνότητα και είμαστε βέβαιοι για το αποτέλεσμα των εκλογών γιατί το μήνυμα ήταν πεντακάθαρο και ηχηρό στα Μελίσσια. Αυτό το μήνυμα θα φτάσει σε κάθε γωνιά της πόλης ότι οι πολίτες ενέκριναν με συντριπτική πλειοψηφία την πολιτική μας στο Δήμο Μελισσίων, ενέκριναν την αποτελεσματικότητά μας και αυτή πλέον η αποτελεσματικότητα είναι το εχέγγυο για την πορεία του νέου Δήμου. Επιπρόσθετα θέλω να σημειώσω την τεράστια διαφορά που υπάρχει στις δημοτικές ομάδες των δύο πρώτων συνδυασμών, εκτιμούμε ότι το σύνολο του ψηφοδελτίου, αλλά και όσοι εκλέγονται από το δικό μας συνδυασμό, είναι σαφώς ποιοτικότερη ομάδα, ισχυρότερη και ομοιογενέστερη από το συνδυασμό του κ. Στεργίου.
Θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω τους πολίτες των Μελισσίων, που μας έδωσαν αυτό το θριαμβευτικό αποτέλεσμα. Θέλω πραγματικά να τους ευχαριστήσω και να τους διαβεβαιώσω ότι μετά τη μεγάλη νίκη που θα έχουμε στη δεύτερη Κυριακή, η οποία θα ξεκινήσει από τα Μελίσσια, διότι εδώ είναι γνωστό το έργο μας θα συνεχίσουμε με την ίδια σοβαρότητα και υπευθυνότητα, και είμαστε βέβαιοι ότι το έργο αυτό πολύ γρήγορα θα φανεί και στους Δήμους Πεντέλης και Νέας Πεντέλης. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου για την προσπάθεια αυτής της προεκλογικής περιόδου, σε εμάς δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, υπάρχει μία μεγάλη ομάδα, η οποία θα εντείνει τη δράση της, ώστε να περάσει το μήνυμά της στις περιοχές της Πεντέλης και να έχει την επόμενη Κυριακή ένα νικηφόρο αποτέλεσμα.
Θέτουμε ένα ξεκάθαρο στόχο: μία καθαρή νίκη στα Μελίσσια που είναι ορατό ότι έρχεται, την πρώτη θέση στην περιοχή της Νέας Πεντέλης και να έχουμε όσο το δυνατόν καλύτερη παρουσία στην περιοχή της Πεντέλης», κατέληξε ο κ. Γραφάκος.
Από το Γραφείο Τύπου του Συνδυασμού «Η Πεντέλη στο ύψος της»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου