Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Ανθρώπινη Πολιτεία

Συμπολίτη και Συμπολίτισσα
Ο συνδυασμός της «Ανθρώπινης Πολιτείας» συμμετείχε στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου με ένα όραμα για ένα καλύτερο αύριο για όλους μας. Κατέθεσε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα με ρεαλιστικές και μελετημένες προτάσεις για τα μεγάλα προβλήματα του Δήμου μας, και πρότεινε την πιο δυνατή ομάδα υποψηφίων που θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί τις δυνατότητες του νέου αυτοδιοικητικού πλαισίου που ορίζει ο νόμος του Καλλικράτη. Και όλα αυτά με επικεφαλής τον Δημοσθένη Παπακωνσταντίνου, ένα συμπολίτη μας με γνώσεις, με διοικητικές ικανότητες, με ήθος και προπάντων με πραγματική αγάπη στον άνθρωπο.
Πολλοί από εσάς ακούσατε την πρότασή μας, πιστέψατε στο όραμά μας και μας τιμήσατε με την ψήφο σας. Σας ευχαριστούμε πολύ, και δεσμευόμαστε να τιμήσουμε την εμπιστοσύνη σας μέσα από τον πολύτιμο για την λειτουργία της Δημοκρατίας ρόλο της αντιπολίτευσης. Με αυτό το ρόλο ο επικεφαλής του συνδυασμού καθώς και κάποιοι από τους Δημοτικούς Συμβούλους προσπάθησαν την προηγούμενη τετραετία να περιορίσουν όσο ήταν δυνατόν τα προβλήματα που απειλούσαν και απειλούν τον τότε Δήμο και νυν Δημοτικό διαμέρισμα των Μελισσίων.
Συμπολίτη και συμπολίτισσα, αποτελεί δέσμευσή μας να συνεχίσουμε σαν συνδυασμός να αποτελούμε την εναλλακτική λύση για τον νέο Δήμο της Πεντέλης, πιστοί στις αξίες της διαφάνειας, της αξιοκρατίας, της ομαδικής δουλειάς, της πραγματικής προσφοράς προς τον πολίτη. Αποτελεί δέσμευσή μας ότι θα είμαστε εκεί για να προστατέψουμε τα συμφέροντα του Δήμου μας όποτε χρειαστεί χωρίς συμβιβασμούς και παραχωρήσεις στο βωμό μικροπολιτικών συμφερόντων, με ακεραιότητα, αποτελώντας σημείο αναφοράς αλλά και αφετηρία νέων ιδεών στα επόμενα τρεισήμισι χρόνια.
Αποτελεί δέσμευσή μας ότι θα είμαστε εκεί στις επόμενες εκλογές όταν ο Καλλικράτης θα είναι ώριμος και θα μπορεί να δείξει πραγματικά τις δυνατότητες του, με μια σύγχρονη και μελετημένη πρόταση, με μια ομάδα αξιόλογων στελεχών και κυρίως με ένα όραμα για να κάνουμε τον Δήμο μας μια «Ανθρώπινη Πολιτεία».
Αποτελεί πάγια και θεμελιώδη θέση του συνδυασμού μας ότι η ελεύθερη επιλογή του πολίτη σχετικά με τη διάθεση της ψήφου του αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμά του αλλά και αποκλειστική δική του ευθύνη.
Ο συνδυασμός Ανθρώπινη Πολιτεία δεν αποκλίνει όπως είναι φυσικό από αυτή τη θέση του για την εκλογική αναμέτρηση της 14ης του Νοεμβρίου.
Για το Συνδυασμό
Ανθρώπινη Πολιτεία
    ο επικεφαλής
Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου

                           Οι φήμες τελειώνουν εδώ

Με ανακοίνωσή του μία ημέρα μετά τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, αλλά και σε κάθε τόνο και με κάθε ευκαιρία κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, ο συνδυασμός «Πεντέλη Εν Δράσει» και ο επικεφαλής του Αντώνης Φειδοπιάστης τόνισαν ότι στον β΄γύρο των εκλογών δεν πρόκειται να στηρίξουν κανέναν από τους δύο υποψήφιους δημάρχους Πεντέλης, σε περίπτωση μη εκλογής.
Παρ ΄όλ΄ αυτά, αρκετοί είναι αυτοί που διασπείρουν φήμες ότι ως παράταξη θα στηρίξουμε τον έναν ή τον άλλον συνδυασμό. Κατά καιρούς έχουμε εκθέσει όλους τους λόγους για τους οποίους είμαστε κατηγορηματικά αντίθετοι σε ένα τέτοιο γεγονός.
Όσοι στηρίζουν με ατέρμονες φημολογίες τέτοια ψεύδη έχουν άλλους σκοπούς, τους οποίους δεν θα ακολουθήσουμε.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε για ακόμη μία φορά όλους και όλες που μας ψήφισαν και μας στήριξαν. Στον δεύτερο γύρο των εκλογών οι πολίτες θα ψηφίσουν κατά βούληση και συνείδηση.
Η επόμενη μέρα βρίσκει την «Πεντέλη Εν Δράσει» και τον επικεφαλής της Αντώνη Φειδοπιάστη να μάχονται και να αγωνίζονται για τις ίδιες αξίες που παλεύουν τα τελευταία χρόνια.
Είμαστε μαζί με τους κατοίκους του νέου Δήμου Πεντέλης για τους αγώνες του αύριο.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «Πεντέλη Εν Δράσει»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου