Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

«ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΠΕΝΤΕΛΗ ΜΑΖΙ»

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ

Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μελισσίων, ο συνδυασμός «ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΠΕΝΤΕΛΗ ΜΑΖΙ» πραγματοποίησε στις 4 Νοεμβρίου την κεντρική του προεκλογική συγκέντρωση. Ο επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιος δήμαρχος ΝΙΚΟΣ ΤΟΛΙΟΣ, αναφέρθηκε εκτενώς στο πρόγραμμα της παράταξης του, παρουσιάζοντας λύσεις ρεαλιστικές για τα σοβαρά προβλήματα του ενοποιημένου δήμου Πεντέλης.
Στο ξεκίνημα της ομιλίας του ο κ. Τόλιος τόνισε την θέση της παράταξης τόσο για το θέμα της ονομασίας (για το οποίο πρότεινε διπλή ονομασία ΜΕΛΙΣΣΙΑ – ΠΕΝΤΕΛΗ) όσο και για την χωροταξική κατάσταση του νέου δήμου για την οποία ανέφερε ότι θα πρέπει να επεκταθεί μέχρι το φυσικό σύνορο Μελισσίων Αμαρουσίου (Γεφυράκι) καθώς και βορειοανατολικά να περιλάβει και τον οικισμό του Ντραφιού.
Στη συνέχεια ο υποψήφιος δήμαρχος έκανε εκτενή αναφορά στις αρμοδιότητες και τα βάρη που προσθέτει η νέα διοικητική μεταρρύθμιση, χωρίς να υπάρχει όπως επεσήμανε ο κ. Τόλιος, η ανάλογη οικονομική ενίσχυση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από τον κρατικό προυπολογισμό.
Νεολαία Παιδεία και Πολιτισμός, στήριξη της εργαζόμενης μητέρας με την δημιουργία βρεφονηπιακών σταθμών, προστασία δασικών εκτάσεων και περιαστικού δάσους, ήταν οι τομείς όπου κυρίως ο επικεφαλής του ανεξάρτητου συνδυασμού αναφέρθηκε ιδιαίτερα.

Με μεγάλο ενθουσιασμό έγινε αποδεκτή η πρόταση του συνδυασμού για την ελεύθερη 24ωρη πρόσβαση των κατοίκων της πόλης στα τοπικά νοσηλευτικά ιδρύματα με την δημιουργία της κάρτας υγείας για κάθε συνδημότη.
Τελειώνοντας ο κ. Τόλιος κάλεσε τους ψηφοφόρους να ενισχύσουν μαζικά τον μοναδικά ανεξάρτητο συνδυασμό δηλώνοντας να αναλάβει καθήκοντα διοίκησης του νέου δήμου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
«ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΠΕΝΤΕΛΗ ΜΑΖΙ»


Συγκέντρωση του Μανώλη Γραφάκου
Με μια μεγαλειώδη συγκέντρωση, τη μεγαλύτερη στην ιστορία της πόλης, που ξεπέρασε τα 1.200 άτομα, οι πολίτες του Δήμου Πεντέλης έδωσαν ψήφο νίκης και εμπιστοσύνης στο Μανώλη Γραφάκο και το συνδυασμό «Η Πεντέλη στο ύψος της». Πρωτόγνωρη σε συμμετοχή και παλμό κατέστησε βεβαία πλέον τη λαϊκή βούληση και έκρινε το αποτέλεσμα των εκλογών της Κυριακής.
Ο Δήμαρχος Μελισσίων και Υποψήφιος Δήμαρχος Πεντέλης Μανώλης Γραφάκος στην ομιλία του ευχαρίστησε τους πολίτες και κυρίως τη νεολαία για τη μαζική συμμετοχή και τον ενθουσιασμό στην αποψινή γιορτή, όπως είπε, της πόλης και έδωσε το σύνθημα για την έναρξη μιας νέας σχέσης εμπιστοσύνης με τους πολίτες, που ξεκινάει απόψε.
Ο κ. Γραφάκος καταδίκασε τις παθογένειες του πολιτικού μας συστήματος, τη λασπολογία, το διχασμό, τις πελατειακές σχέσεις που έφεραν τη χώρα μας σε αυτήν την κατάσταση και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι οι δυνάμεις που ήθελαν να επιβάλουν τα ίδια αυτά ήθη και τις ίδιες αυτές αντιλήψεις, νοοτροπίες και πρακτικές στην πόλη, απόψε πήραν την αποστομωτική τους απάντηση και καταδίκη που θα οδηγήσει στην πανηγυρική τους τιμωρία και ήττα στις εκλογές της 7ης Νεομβρίου.
Ζήτησε από τους πολίτες να προτάξουν το εμείς από το εγώ και να δουν την προσωπική τους ευημερία μέσα από τη συλλογική και κοινωνική πρόοδο και προκοπή.
Δήλωσε βέβαιος για το αποτέλεσμα των εκλογών και έτοιμος μαζί με τους συνεργάτες του να οδηγήσουν με επιτυχία την πόλη στη νέα εποχή που ανοίγεται για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και να ξαναφέρουν την Πεντέλη στο ύψος της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου