Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

«Η Πεντέλη στο ύψος της»

            O Συνδυασμός συσπειρωμένος και δυνατός
  παραμένει στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων της πόλης


Ο Συνδυασμός «Η Πεντέλη στο ύψος της» παραμένει στην πρώτη γραμμή των δημοτικών πραγμάτων του Δήμου Πεντέλης συσπειρωμένος και δυνατός, όπως οφείλει τιμώντας έτσι την ψήφο στήριξης των μισών περίπου πολιτών του νέου Δήμου.
Αυτά τόνισε σε Συνέντευξη Τύπου ο Δήμαρχος Μελισσίων και επικεφαλής του συνδυασμού Μανώλης Γραφάκος, μεταφέροντας στους δημοσιογράφους το κλίμα και τα όσα αποφάσισαν ομόφωνα τα μέλη του Συνδυασμού στην Ολομέλειά τους. Είναι αυτονόητο ότι θα είμαστε εδώ για τους 6150 ανθρώπους που μας στήριξαν, αλλά και για την συντριπτική πλειοψηφία των Μελισσιωτών που ενέκριναν το πρόγραμμά μας, το οποίο θέλουν να δουν να υλοποιείται. Με τις ίδιες αρχές, το ίδιο ήθος και την ίδια αξιοπρέπεια ο συνδυασμός θα πορευθεί καθόλη τη χρονική περίοδο μέχρι τις επόμενες εκλογές όπου και πάλι θα συμμετέχει για να διεκδικήσει εκ νέου τη Διοίκηση του Δήμου Πεντέλης.
Στην εισήγησή του, ο Δήμαρχος Μελισσίων, είπε μεταξύ άλλων: «Είναι σαφές ότι πρώτον το έργο μας αξιολογήθηκε θετικά από τη μεγάλη πλειοψηφία (του 37% στον πρώτο γύρο και του 60,1% στο δεύτερο) των συμπολιτών μας στα Μελίσσια, ότι δεύτερον δεν καταφέραμε να περάσουμε επαρκώς το μήνυμά μας στην Πεντέλη και στη Νέα Πεντέλη και ότι τρίτον υπήρξε συμφωνία στήριξης του κ. Στεργίου από τον κ. Παπακωνσταντίνου και τον κ. Τόλιο. Είναι σαφές ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου δεν υπήρξε συνεπής στην πρόθεσή του να αφήσει τον κόσμο να ψηφίσει κατά συνείδηση. Είμαστε εδώ για να διατρανώσουμε την ενότητά μας, για να ευχαριστήσουμε το 60% των Μελισσιωτών που μας ψήφισαν, αλλά και τους δημότες από τις άλλες δύο περιοχές που συνολικά στους τρεις δήμους μας έδωσαν με την ψήφο τους στο δεύτερο γύρο, ένα μεγάλο ποσοστό που προσεγγίζει το μισό των πολιτών. Θέλουμε να τους διαβεβαιώσουμε ότι κατά τη διάρκεια της επερχόμενης δημοτικής θητείας, θα είμαστε παρόντες για να διατηρήσουμε και να διαφυλάξουμε όσα επιτύχαμε τα τέσσερα τελευταία χρόνια. Στόχος μας είναι να ασκήσουμε σωστή και όχι στείρα αντιπολίτευση σαν αυτή που υπέστη η δική μας διοίκηση. Στόχος μας είναι μαζί με τους πολίτες να επικροτήσουμε ότι θετικό εισηγείται και υλοποιεί η νέα διοίκηση του Δήμου, αλλά και να κατακρίνουμε τα όποια λάθη. Θα υπερασπιστούμε με κάθε τρόπο το έργο που επιτελέσαμε και δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν να το αμαυρώσει. Είμαστε εδώ για να συνδράμουμε τη νέα διοίκηση αν μας το ζητήσει, προκειμένου να εκμεταλλευτεί θετικά τη γνώση την εμπειρία και την ικανότητά μας. Το ίδιο εκτιμούμε ότι πρέπει να κάνουν όλοι οι συνδυασμοί, ώστε να επιτύχει η μετάβαση στο σχέδιο Καλλικράτης, που είναι μία σημαντική υπόθεση για το μέλλον της πόλης, ειδικά στα τρία δύσκολα επόμενα χρόνια για τη χώρα μας. Οτιδήποτε χρειασθεί η νέα δημοτική αρχή στο πλαίσιο της ενημέρωσης ενόψει της ανάληψης των καθηκόντων της θα το έχει και έχω ήδη δώσει οδηγίες προς αυτή την κατεύθυνση.
Αντλούμε δύναμη και κουράγιο από την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας, οι οποίοι γνωρίζουν ότι ο συνδυασμός μας αποτελεί για αυτούς σταθερό και μόνιμο σημείο αναφοράς. Σκοπός μας είναι τα επόμενα χρόνια το μήνυμά μας να φτάσει και στους πολίτες της νέας πόλης που δεν καταφέραμε να φτάσει ως σήμερα. Είμαι βέβαιος ότι η μεγάλη πολυσυλλεκτική παράταξη που δημιουργήσαμε σύντομα θα αποτελεί ένα μεγάλο πλειοψηφικό ρεύμα».
Από το Γραφείο Τύπου του Συνδυασμού «Η Πεντέλη στο ύψος της»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου