Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Πανάξιος νικητής ο Δ. Στεργίου - Καψάλης

                                       "Τις εκλογές τις κέρδισαν τρεις συνδυασμοί:
Tο ΑΝΕΞΑΡΗΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΥ, η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ του Δημοσθένη Παπακωνσταντίνου και ο συνδυασμός ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΠΕΝΤΕΛΗ ΜΑΖΙ του Νίκου Τόλιου, δήλωσε ο μεγάλος νικητής των εκλογών κ. Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, στο μήνυμα νίκης που απηύθυνε, από το εκλογικό του κέντρο στα Μελίσσια.
Γιαυτό το λόγο, σημείωσε, «θα αποφασίσουμε, μέσα από διαβούλευση, σε ποιόν Τομέα θα αξιοποιηθεί ο καθένας (και θα αξιοποιηθούν όλοι), ανεξάρτητα αν είναι του Παπακωνσταντίνου, του Τόλιου ή του δικού μου Κινήματος».
Ο κ. Στεργίου δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα, λέγοντας χαρακτηριστικά:«Είναι μεγάλη υπόθεση, τη στιγμή που φύλαγα γίδια, να με χειροκροτούν άνθρωποι όπως εσείς».
Αναγνώρισε επίσης την ευθύνη που συνεπάγεται η νίκη του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι μεγάλη ευθύνη. Και δεν σας κρύβω ότι φοβάμαι, αλλά θα γίνω ολοκαύτωμα για να μην αισθανθεί κανείς ότι τον πούλησα»!


                       Eύσημα Γραφάκου στον Εαυτό του !!!

Ο απερχόμενος δήμαρχος Μελισσίων και επικεφαλής του συνδυασμού "Η ΠΕΝΤΕΛΗ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ", Μανώλης Γραφάκος, χαρακτήρισε  πρωτοφανές το γεγονός ότι "μια εξαιρετικά πετυχημένη δημαρχία(κατά τον ίδιο), που θριάμβευσε στον α' γύρο με 37% στην πόλη που υπηρέτησε, να χάνει τις εκλογές στον β' με 60% ».
"Ζαλισμένος" από την ήττα που δεν περίμενε, ξεκίνησε προκαταβολικά την κινδυνολογία, λέγοντας με περισσό θράσος ότι δήθεν «η πόλη θα μπει σε περιπέτειες". Θα περιέλθει, είπε, σε δύσκολη κατάσταση. Στέλνω ένα μήνυμα σε όλους τους Μελισσιώτες που δεν μας στήριξαν. Ελπίζω να μην το μετανιώσουν. Η επιλογή είναι κακή. Είναι πισωγύρισμα για την πόλη. Είναι επιλογή που δεν μπορεί να ανταποκριθεί με τους ανθρώπους που διαθέτει στο Σχέδιο Καλλικράτης»!!!

                                    Ερχεται λαίλαπα!!!

Κλείνοντας ο "Ντορικός" υποψήφιος Δήμαρχος κατέστησε σαφές ότι θα παραμείνει στην πρώτη γραμμή με στόχο τις επόμενες εκλογές. «Σε ό,τι με αφορά, τόνισε, θα είμαι στην πρώτη γραμμή, για να διασφαλίσουμε ό,τι κάναμε τέσσερα χρόνια από τη λαίλαπα που έρχεται. Είμαι βέβαιος ότι η μεγάλη παράταξη που κάναμε θα έχει έκφραση στις επόμενες εκλογές».
                                      Πυρ κατά πάντων

Με ασυγκράτητο μίσος, χαρακτήρισε άδικη τη νύχτα της Β΄Κυριακής των εκλογών, για τον αγώνα και την προσπάθεια που έκανε ο Συνδυασμός "Η ΠΕΝΤΕΛΗ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ" ...  ΝΤΟΡΑΣ!!! "Είναι άδικη, σημείωσε, γιατί με χτυπήματα κάτω από τη μέση και πράγματα κάτω από τη μέση, κάποιοι άνθρωποι εξαγοράστηκαν"!!!
Ονόματα όχι δεν είπε, ο κατά γενική ομολογία "αγνότατος" υποψήφιος!
 Σε μία από μοναδικές στιγμές "μεγαλοψυχίας" που όπως πάντα τον διέκρινε και εξακολουθεί να τον διακρίνει, ευχήθηκε(ή καταράστηκε!),
 "η κοινωνία να στείλει τους νικητές εκεί που πρέπει, την ώρα που πρέπει»!!!

Τι να πει κανείς: Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά ...."Παραφροσύνη"!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου