Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

ΠΕΝΤΕΛΗ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ

Συνέντευξη Τύπου για τα οικονομικά
του ενιαίου Δήμου Πεντέλης


Σε συνέντευξη Τύπου καλεί η «Πεντέλη Εν Δράσει» και ο επικεφαλής υποψήφιος Δήμαρχος Αντώνης Φειδοπιάστης, τους εκπροσώπους του Τοπικού Τύπου, την Τρίτη 2 Νοεμβρίου στις 12 π.μ., στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού (Λ. Δημοκρατίας 49, Μελίσσια), για τα σοβαρά οικονομικά ζητήματα του νέου Δήμου Πεντέλης.
• Επειδή ο δήμαρχος Μελισσίων Μανώλης Γραφάκος συνεχίζει να ψεύδεται για τα οικονομικά του Δήμου, παρ’ ότι παραδέχεται τον υπερδιπλασιασμό των χρεών.
• Επειδή δεν εμφανίζει τον φετινό ισολογισμό του Δήμου, την ώρα που έχουν διαρρεύσει οι πληροφορίες ότι κλείνει με μεγάλη ζημιά.
• Επειδή, εκτός των εργαζομένων της ΚΕΚΑ, απλήρωτοι είναι και οι εργαζόμενοι στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελισσίων και καμιά αναφορά δεν γίνεται σε αυτούς.
• Επειδή και ο δήμαρχος Π. Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου, συνεχίζει να δηλώνει ότι διαθέτει πλεόνασμα, αλλά δεν έχει ακόμη τολμήσει να κλείσει ισολογισμούς περασμένων ετών, ή έστω να ανακοινώσει σε ποιούς και πόσα χρωστά ο Δήμος.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αντώνης Φειδοπιάστης, αντιδήμαρχος Οικονομικών Νέας Πεντέλης, του μόνου εύρωστου οικονομικά Δήμου της περιοχής, μιλά με στοιχεία για τον τρόπο επίλυσης των οικονομικών προβλημάτων της Πεντέλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου