Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Ομιλία Δημοσθένη Παπακωνσταντίνου στα Μελίσσια

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κεντρική ομιλία στα Μελίσσια του υποψήφιου Δήμαρχου Πεντέλης Δημοσθένη Παπακωνσταντίνου και του συνδυασμού «Ανθρώπινη Πολιτεία» .
Η εκδήλωση που έλαβε χώρα την Πέμπτη 4/11 στο κλειστό Γυμναστήριο -Λύκειο βρήκε μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο, ο οποίος γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα για ν’ ακούσει τον υποψήφιο Δήμαρχο. Παρευρέθησαν η Υπουργός Αναπληρωτής Εξωτερικών, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και πολλοί εκπρόσωποι της Τ.Α.
Ο  Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, στη διάρκεια της ομιλίας του, αναφέρθηκε στην ανάγκη για αλλαγή στο νέο Δήμο Πεντέλης, η οποία θα έρθει μέσα από τη νίκη του συνδυασμού «Ανθρώπινη Πολιτεία», στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.
Ο κ. Παπακωνσταντίνου , μεταξύ άλλων, μίλησε για τους τομείς της παιδείας, τρίτης ηλικίας και των ευπαθών ομάδων.
Αναφέρθηκε επίσης στα φλέγοντα ζητήματα του περιβάλλοντος και της αποκατάστασης του βουνού της Πεντέλης , στο πολεοδομικό σχεδιασμό, και το κυκλοφοριακό, τονίζοντας ότι τα 3,5 τελευταία χρόνια δεν έχουν γίνει βήματα προς τα εμπρός.
Δεν παρέλειψε επίσης να μιλήσει αναλυτικά για το πρόγραμμα του συνδυασμού , επισημαίνοντας ότι η νίκη είναι κοντά και μαζί και η αλλαγή που αποζητούν οι Δημότες .
«Έχουμε ολοκληρωμένο πρόγραμμα , το οποίο είναι προϊόν ενδελεχούς μελέτης ειδικών και αποτελεί τη συνολική λύση των προβλημάτων του νέου Δήμου.»
Στη συνέχεια επισήμανε «Το πρόγραμμα μας μεταξύ άλλων περιέχει 3 τολμηρές αλλά συνάμα και ρεαλιστικές επεμβάσεις και συγκεκριμένα αναφέρομαι στη ψηφιακή τεχνολογία στις υπηρεσίες του Δήμου, την ολοκληρωμένη πρόταση μας για το σταθμό ΜΕΤΡΟ στην πρώην ναυτική Βάση Βριλησσίων και ένα καινοτόμο και πρωτότυπο πρόγραμμα για το περιβάλλον ».
Ορισμένες από τις θέσεις και τις προτάσεις μας έχουν άμεση εφαρμογή , ενώ άλλες προγραμματίζονται σε μεταγενέστερο χρόνο και αυτό στη προσπάθεια μας να μην επιβαρύνουμε οικονομικά περαιτέρω το Δημότη.
Κατά την εφαρμογή του προγράμματος αυτό δίνουμε προτεραιότητα στις δράσεις εκείνες που έχουν ιεαραχηθεί υψηλά και μπορούν να δώσουν άμεσες λύσεις στα προβλήματα μας.
Κλείνοντας τόνισε «ο συνδυασμός μας διαθέτει αποδεδειγμένα τόσο την απαραίτητη τεχνογνωσία όσο και τις απαιτούμενες προσβάσεις σε Ελλάδα και την Ευρώπη για τη μέγιστη απορροφητικότητα του Δήμου σε πόρους.


Γιατί με το νέο πρόγραμμα «Καλλικράτης» αλλάζει σημαντικά ο τρόπος άντλησης Δημοτικών πόρων σε επίπεδο Δήμου , καθιστώντας τις παλαιότερες προσεγγίσεις και πρακτικές αναποτελεσματικές και πεπαλαιωμένες.Τέλος , επεσήμανε πως είμαστε έτοιμοι να εφαρμόσουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσης για το Δήμο Πεντέλης με Διαφάνεια, Καινοτομία, Συνέπεια και Ευαισθησία!

ΔΕΛΤΙΟ - ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ "ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου