Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Υπέροχος ο Αποκριάτικος χορός του «Αθλητικού Ομίλου Μελισσίων»

Τον ετήσιο Αποκριάτικο χορό του πραγματοποίησε το βράδυ του Σαββάτου 22 Φεβρουαρίου σε ταβέρνα στην  Πεντέλη, ο «Αθλητικός Όμιλος Μελισσίων» για τους αθλητές τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου.
Μεγάλη ήταν η συμμετοχή του κόσμου, ο οποίος ακολουθεί και στηρίζει την ομάδα των Μελισσίων, δίνοντας δύναμη  για καλύτερη πορεία και  πολλές  επιτυχίες.
Ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου - Καψάλης, αθλητής δια βίου και έχοντας περάσει από όλα τα επίπεδα ως  αθλητής, προπονητής και στην συνέχεια Πρόεδρος στο άθλημα της ιππασίας, ευχήθηκε σε όλους υγεία  και δύναμη και  δήλωσε έμπρακτα την   στήριξη της Διοίκησης στις προσπάθειες της ομάδας.
Στην χοροεσπερίδα παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου - Καψάλης, ο επικεφαλής της Ανθρώπινης Πολιτείας κ. Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μπουσίου Ευαγγελία,  οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Μούστρης Παναγιώτης, Μπούσουλα Άντα και Μπούρας Βασίλης, οι Τοπικοί Σύμβουλοι κ.κ. Εύη Ευαγγελίου και Ξάφης Σπύρος, εκπρόσωποι συλλόγων και φίλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου