Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Δρομολογήθηκαν οι διαδικασίες για κατασκευή αγωγού αποχέτευσης στην Καλλιθέα Πεντέλη

Σε σύσκεψη  του  Δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου - Καψάλη, του επικεφαλής της Ανθρώπινης Πολιτείας κ. Παπακωνσταντίνου Δημοσθένη,  του Δημάρχου  Γέρακα - Παλλήνης κ. Ζούτσου  Αθανάσιου και του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Καλλιθέας Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης  που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 14 Φεβρουαρίου, στο Δημαρχείο Παλλήνης, αποφασίστηκε η σύναψη προγραμματικής σύμβασης  για τη διέλευση αγωγού αποχέτευσης λυμάτων  περιοχής Καλλιθέας Πεντέλης από τη ζώνη ευθύνης του Δήμου Γέρακα - Παλλήνης και μέχρι το σημείο του τελικού αποδέκτη. (οδός Πίνδου).
Με την πρόταση  του Δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου - Καψάλη συμφώνησε ο  Δήμαρχος Παλλήνης κ. Ζούτσος Αθανάσιος,  καθώς  στη διέλευση του αγωγού θα συμπεριληφθούν  και τα λύματα των υπό ένταξη περιοχών του Δήμου Παλλήνης, κατά μήκος της οδού Πεντέλης. 
Ένα ακόμη σημαντικό έργο στο Δήμο μας, το οποίο θα  συμβάλλει  στη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και  στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής της περιοχής Καλλιθέας της Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης δρομολογείται. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου