Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Υπέροχος ο Ετήσιος χορός του Συλλόγου Μικρασιατών «Αγ. Γεώργιος Γκιούλμπαξε»

Στον ετήσιο χορό, που διοργάνωσαν ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Μικρασιατών «Αγ. Γεώργιος Γκιούλμπαξε»,  παραβρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 16 Φεβρουαρίου, ο Δήμαρχος Πεντέλης Δ. Στεργίου - Καψάλης. 
Οι Γκιουλμπαξιώτες έχουν σαράντα χρόνια κοινωνικού και πολιτιστικού έργου στα Μελίσσια,  με αδιάλειπτη προσφορά στην παράδοση και στη διατήρηση της μνήμης του Γκιούλμπαξε της Μ. Ασίας.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Βασίλης Ροσταδάκης τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τα νέα παιδιά του χορευτικού τμήματος του Συλλόγου,  με μεράκι, ποιότητα, παράδοση, μουσική, τραγούδι, χορό και πολύ κέφι, μας  παρέσυραν σε ένα ταξίδι  με άρωμα και γεύση Πατρίδας.   
Ο Δήμαρχος  Πεντέλης  στο χαιρετισμό του, ευχήθηκε υγεία και δύναμη σε όλους και να συνεχίσουν το έργο τους   για να θυμόμαστε τις ρίζες μας, για να αντλούμε ηθικές διδαχές και αξίες που καθορίζουν την πορεία της ζωής μας, αξίες που θα μεταφέρονται από γενιά σε γενιά.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης  Στεργίου - Καψάλης, ο επικεφαλής της Ανθρώπινης Πολιτείας κ. Παπακωνσταντίνου Δημοσθένης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμμβουλίου κ. Μπουσίου Ευαγγελία, η Αντιδήμαρχος κ. Μπούσουλα Αντα, ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Πεντέλης  «Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας» κ. Κοντουλάκος Λευτέρης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γκατζόλης Παναγιώτης, η Τοπική Σύμβουλος κ .Ευαγγελίου Εύη, ο Αντιπρόεδρος των Πελοποννησίων κ. Καμπέρης Νίκος και φίλοι του Συλλόγου.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου