Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Κοσμοπλημμύρα στην πίττα της δ.κ. «ΠΕΝΤΕΛΗ εν ΔΡΑΣΕΙ»!

Στην κατάμεστη από πολίτες της Πεντέλης, αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου Μελισσίων, έγινε την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου η κοπή πίττας της Δημοτικής Κίνησης «ΠΕΝΤΕΛΗ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ - ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ».
Στην εκδήλωση μίλησε ο επικεφαλής της κίνησης και υποψήφιος Δήμαρχος Πεντέλης Αντώνης Φειδοπιάστης, ανοίγοντας πλέον και επίσημα την προεκλογική εκστρατεία εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου.
Στην ομιλία του αφού περιέγραψε τους βασικούς πυλώνες και στόχους της κίνησης, στάθηκε ιδιαίτερα στο ανθρωποκεντρικό μοντέλο διοίκησης και στις δομές αλληλεγγύης για τους δοκιμαζόμενους από την οικονομική κρίση συμπολίτες μας, αλλά και στην προστασία και ανάπλαση του βουνού μας, ενάντια στα συμφέροντα όλων αυτών που επιχειρούν να μετατρέψουν την Πεντέλη χώρο για βιομηχανικές εγκαταστάσεις.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφια Περιφερειάρχ


ης Αττικής Ρένα Δούρου, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Χαρά Καφαντάρη, Παναγιώτης Κουρουπλής, Δημήτρης Στρατούλης και Δημήτρης Τσουκαλάς, το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ήσυχος και ο Περιφερειακός σύμβουλος Αττικής των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ - ΠΡΑΣΙΝΩΝ Γιώργος Δημαράς.
Παρευρέθηκαν επίσης ο δημοτικός σύμβουλος Πεντέλης Κώστας Τζουμάκας η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νέας Πεντέλης Ειρήνη Ρήγου - Φιλιππή και ο τοπικός σύμβουλος Μελισσίων Μπάμπης Τζάκης
Από τον χώρο της αυτοδιοίκησης το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν ο τέως κοινοτάρχης Νέας Πεντέλης Χρήστος Φειδοπιάστης, η πρώην αντιδήμαρχος Νέας Πεντέλης Ελένη Κωνσταντοπούλου, ο πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Μελισσίων Τάκης Βαρελάς, ο πρώην Αντιδήμαρχος Μελισσίων και νυν αντιπρόεδρος της Ένωσης Γονέων Φώτης Χρυσικός και οι πρώην Δημοτικοί Σύμβουλοι Μελισσίων Βασίλης Βαρδουλάκης και Θανάσης Δημάκης.
Από φορείς του δήμου μας επίσης παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Α.Ο. ΦΟΙΒΟΣ Παναγιώτης Παντελής και ο ΓΓ Κώστας Καμπούρης ο πρώην Πρόεδρος του Α.Ο.Μελισσίων Αδάμ Τσουχνικάς, η γραμματέας της Πνευματικής Κίνησης Βορείων Προαστίων  Βιβή Μπάγιου, η Πρόεδρος του συλλόγου Γονέων Δημοτικού Σχολείου Ν.Πεντέλης Ντίνα Λαζή και ο αντιπρόεδρος Άγγελος Κοντοθάνος και η Αντιπρόεδρος του συλλόγου Γονέων 2ου Γυμνασίου Μελισσίων Κατερίνα Φανάκη.
Επίσης τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση ο συμπολίτης μας Καθηγητής Γιάννης Κουζής, Πρόεδρος του τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Παντείου Πανεπιστημίου.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου