Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Ψευδή, δήθεν «εργοστάσια» και βιντεοταινίες του κ. Στεργίου

Τακτική «σπασμένου» γραμμοφώνου ακολουθεί ο κ. Στεργίου. Επαναλαμβάνει μονότονα, μήπως και πείσει κανέναν, ότι
1) Είναι υποχρέωση του δήμου να εξετάσει την εγκατάσταση εργοστασίου αεριοποίηση βιομάζας στο Πεντελικό,
2) Ότι η διαδρομή του εγγυάται την προστασία του περιβάλλοντος και
3) Ότι η αγωνιά των πολιτών για την υγεία και την ποιότητα ζωής των παιδιών τους είναι «παραπλάνηση ψηφοφόρων».
Είναι φανερό ότι ο κ. Στεργίου βρίσκεται σε απόγνωση και τα βάζει με τους πολίτες.
Η αλήθεια είναι δυστυχώς αμείλικτη κ. Στεργίου:
1) Εσείς εξαγγείλατε εργοστάσιο αεριοποίησης βιομάζας στην Πεντέλη (αν ξεχάσατε, δείτε το σχετικό βίντεο) http://oxiergostasiokavsis.blogspot.gr/2014/02/blog-post_6.html
2) Συνεχίζετε αμήχανα να επικαλείστε το παρελθόν σας. Παρόλα αυτά γνωρίζετε ότι καμία διαδρομή δεν εγγυάται το μέλλον – άλλωστε υπάρχουν παραδείγματα όμορων δήμων, που  επιτυχημένοι απερχόμενοι δήμαρχοι έφεραν την καταστροφή και
3) Μην κρίνετε κ. Στεργίου εξ’ ιδίων τα αλλότρια.

Εσείς είστε εκείνος που από την μια κλείνει το μάτι στους επενδυτές στον τομέα της καύσης απορριμμάτων και από την άλλη «ταΐζει» φούμαρα τους πολίτες ότι δεν είστε υποχρεωμένος να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας!
Για να δώσετε τέλος στην γενική κατακραυγή των πολιτών που εσείς προκαλέσατε και για να μην γίνετε καταστροφέας του Πεντελικού από υποστηρικτής του, όπως αυτοαποκαλείστε, παραδεχτείτε το λάθος σας. Δηλώστε ρητά ότι δεν θα υλοποιήσετε τώρα ή αν επανεκλεγείτε στο μέλλον, σχεδία καύσης απορριμμάτων ή αεριοποίησης βιομάζας στο βουνό της Πεντέλης ή αλλού στο δήμο μας και σταματήστε κάθε ενέργεια για την αδειοδότηση των καταστροφικών σας σχεδίων!
Σας διαβεβαιώνουμε ότι αν πράξετε ως υπεύθυνος άνθρωπος, η Πρωτοβουλία Πολιτών Ενάντια στην Καύση Απορριμμάτων στην Πεντέλη δεν πρόκειται να αναμιχτεί στην προσπάθεια σας να επανεκλεγείτε και να ολοκληρώσετε το όποιο έργο έχετε παράξει στο δήμο μας. Στην περίπτωση ωστόσο που θα συνεχίσετε υπόγεια τις προσπάθειες σας, όπως κάνετε τώρα, θα δώσουμε μάχη «υπέρ βωμών και εστιών»για να σας σταματήσουμε.

                       Πρωτοβουλία Πολιτών Ενάντια στην
                       Καύση Απορριμμάτων στην Πεντέλη
                                   http://oxiergostasiokavsis.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου