Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Το στίγμα της πορείας της διοίκησης Στεργίου

Γόνιμη η συνάντηση στελεχών & φίλων του «Ανεξάρτητου Κινήματος Πεντελικού»
«Δώσατε εντολή περπατήματος πάνω σε Αρχές και Αξίες, με πρόγραμμα που χαράξατε.

Δώσατε εντολή τίποτα να μην είναι στην σκοτεινιά.
Δώσατε εντολή Λιτότητας, δώσατε εντολή Ανθρωπιάς, δώσατε εντολή
Διαφάνειας παντού και τεκμηριωμένα το τηρήσαμε και το τηρούμε».
Συνάντηση στελεχών και φίλων του «Ανεξάρτητου Κινήματος Πεντελικού», πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 11 Ιουλίου.
Ο Δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου - Καψάλης και επικεφαλής του συνδυασμού, θέλησε να επικοινωνήσει με όλα τα στελέχη της Διοίκησης προσωπικά, τους αφανείς εργάτες του συνδυασμού οι οποίοι δεν εξελέγησαν και είναι πάντα στην πρώτη σειρά του αγώνα, αλλά και με τους φίλους και υποστηρικτές, ανεξάντλητη πηγής δύναμης και κουράγιου, στη δύσκολη αυτή περίοδο.
Στη συνάντηση ο Δήμαρχος έδωσε το στίγμα της πορείας της διοίκησης σύμφωνα με τις δεσμεύσεις που ανέλαβε ενώπιον των συμπολιτών μας, λειτουργώντας πάντοτε με Αρχές και Αξίες που χάραξαν μαζί σε πνεύμα Λιτότητας στην εξουσία, Διαφάνειας παντού, Εργατικότητας, Ανθρωπιάς και αμοιβαίας Εμπιστοσύνης, αλλά και των άμεσων στόχων για κάθε μια Δημοτική Κοινότητα ξεχωριστά.
Στην ομιλία του ο Δήμαρχος αναφέρθηκε διεξοδικά στις δεσμεύσεις που υλοποιήθηκαν, ακολουθώντας ανεξάρτητη, αυτοδιοικητική πορεία και θέτοντας στο κέντρο της διοίκησης τον Άνθρωπο.
Καταλήγοντας στην ομιλία του τόνισε:

«Το χθες, διοικητικά και οικονομικά αποτυπώθηκε και προωθήθηκε αρμόδια. Περισσότερα στοιχεία θα ανακοινωθούν στον απολογισμό της 12ης Σεπτεμβρίου 2012, που θα γίνει στο κλειστό γυμναστήριο Μελισσίων. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας για την προώθηση της Καλλικρατικής διακυβέρνησης στην περιοχή και το λειτουργικό και οικονομικό νοικοκύρεμα του Δήμου, πάντοτε σε πνεύμα προσφοράς για τον τόπο μας και τους ανθρώπους του.
Ευχαριστώ όλους από καρδιάς για το δυναμικό ουσιαστικό και ηθικό αγώνα στην προσπάθειά μας αυτή». Συγχαρητήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου