Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Συγχαρητήρια Γραφάκου στο νέο Γραμματέα της Περιφέρειας Αττικής

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον νέο Γραμματέα της Περιφέρειας Αττικής και πρώην Πρόεδρο της ΤΕΔΚΝΑ και Δήμαρχο Αιγάλεω κ. Δημήτρη Καλογερόπουλο, είχε o επικεφαλής του Συνδυασμού «Η Πεντέλης στο Ύψος της» και πρώην Δήμαρχος Μελισσίων κ. Μανώλης Γραφάκος, στην οποία τον συνεχάρη για την ανάληψη των καθηκόντων του ως Γραμματέα της Περιφέρειας Αττικής.
 Οι δύο άνδρεςέχουν καλές έως άριστες σχέσεις αφού ως γνωστόν είχαν πρωτοστατήσει στην ανάδειξη της Ντόρας Μπακογιάννη στην αρχηγία της Ν.Δ,  αλλά δεν τους ... έκατσε!
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Συνδυασμού
«Η Πεντέλη στο Ύψος της», είναι βέβαιο ότι "ο κ. Καλογερόπουλος, ως καταξιωμένο στέλεχος της Αυτοδιοίκησης, θα δώσει νέα πνοή στην Περιφέρεια Αττικής, δεδομένου ότι έχει την ικανότητα να αντιλαμβάνεται τα προβλήματα από τη σωστή οπτική γωνία και όχι από τη γραφειοκρατική που είχε ο προκάτοχός του κ. Λιακόπουλος".
Μας πληροφορεί επίσης ότι ο κ.Μανώλης Γραφάκος έθεσε στον κ. Καλογερόπουλο το θέμα που έχει προκύψει με το δασαρχείο Πεντέλης και το πρωτόκολλο διοικητικής αποβολής του Δήμου από το χώρο του κοιμητηρίου Μελισσίων και δεσμεύθηκε ότι στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα του αποστείλει σχετικό ενημερωτικό υπόμνημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου