Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Πανδημοτικό το θέμα του Κοιμητηρίου Μελισσίων

                      Δεν χωρούν προσωπικοί χειρισμοί
Από τις 26 Μαρτίου του 2012 ο Δήμαρχος έχει στα χέρια του το έγγραφο της Δασικής Υπηρεσίας για αποβολή του Δήμου Μελισσίωνν (Πεντέλης σήμερα) από το χώρο του κοιμητηρίου Μελισσίων και κατεδάφιση των κτισμάτων του(Ι. Ναού, ταφών, οστεοφυλάκιο, κλπ)
Και όμως δεν ενημερώνει το Δημοτικό Συμβούλιο!
Παίρνει το θέμα επάνω του!!! Σαν να είναι οικόπεδό του. Αγνοεί παντελώς το Δημοτικό Συμβούλιο, όπως κάνει συχνά. Βέβαια, κάνει αίτηση ανακοπής εκτέλεσης της απόφασης του Δασαρχείου, αλλά κρατά τους χειρισμούς για τον εαυτό του!
Εμείς δεν πρέπει να γνωρίζουμε σκέφτεται ο κος Στεργίου!!! Τι δημοκρατική Διοίκηση αλήθεια;
Από την άλλη πλευρά η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης σπεύδει δια της κ. Κοσμοπούλου να δηλώσει ‘‘πρώτη παράσταση’’ στο δικαστήριο για να κερδίσει τις εντυπώσεις.
Ο ένας διαλαλεί ότι θα βάλει τα στήθη του να μην περάσει η απόφαση του δασάρχη, η άλλη ότι θα περάσουν πάνω από τα πτώματα τους αν πάνε να την εφαρμόσουν.
Δεν ξέρουμε αν έμεινε κάτι και για μας! Τι εικόνα φτηνής πλειοδοσίας!
Ας σοβαρευτούν όλοι. Καπηλεία του θέματος αυτού δε χωρά. Είναι πολύ σοβαρό και ως τέτοιο το αντιμετώπισαν οι μέχρι σήμερα Διοικήσεις του πρώην Δήμου Μελισσίων

Ο Δημοσθένης Παπακωνσταντινου και η Ανθρώπινη Πολιτεία ζήτησαν τόσο στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο όσο και στην Οικονομική επιτροπή Δημοτικό συντονισμό και καλή προετοιμασία σύσσωμου του Δημοτικού Συμβουλιου εν όψει της εκ νέου εκδίκασης της υπόθεσης το Σεπτέμβριο
Απαιτείται καλή προεργασία,  "έξυπνες" λύσεις, χρήση πετυχημένων πρακτικών που εφαρμοσθήκαν αλλού.
Η κρίση ας γίνει ευκαιρία να δοθεί λύση, που βεβαίως θα κατοχυρώνει το νεκροταφείο
Με σύνεση, σύνθεση και γνώση ο Δήμος να αντιμετωπίσει το θέμα συντεταγμένα.
Αυτό περιμένουν από μας οι συμπολίτες μας.
Σε κάθε περίπτωση εμείς, όπως σε κάθε σοβαρό θέμα του Δήμου και των συμπολιτών μας, θα είμαστε παρόντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου