Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Νέα αίθουσα στο Δημοτικό σχολείο Νέας Πεντέλης

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Π. ΜΟΥΣΤΡΗΣ με επιστολή που απέστειλε προς :
1) Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης & Θρησκευμάτων Υφυπουργό (κ. Θ. Παπαθεοδώρου),  2) Την Δ/νση Α’θμιας Εκπ.Β’ Αθήνας, 3)Τον Δ/ντή Δημοτικού  Σχολ. Ν. Πεντέλης κ. Παπαδιά Κοσμά & 4)Την  Δ/ντρια Νηπιαγωγείου Νέας Πεντέλης, γνωστοποιεί 
1.  Οτι μετά από επίμονη έρευνα, ο Δήμος βρήκε ΠΡΟΚΑΤ αίθουσα για να την τοποθετήσει στον όμορο χώρο του Νηπιαγωγείου, όπως είχαν υποδείξει ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου Νέας Πεντέλης..
2. Με το υπ’ αριθμ. πρωτ. 19744/24-7-2012 έγγραφό της η Δ/ντρια του Νηπιαγωγείου κ. Οικονόμου, μας ανακοίνωσε ότι δεν συμφωνεί με την τοποθέτηση της αίθουσας στο συγκεκριμένο χώρο.
3. Επιπρόσθετα ο Δήμος είχε προτείνει και τη λύση διαμόρφωσης του χώρου που βρίσκεται δεξιά στην είσοδο σε σχολική αίθουσα.
4. Παρακαλούμε ΑΜΕΣΑ να μας γνωρίσετε τη λύση που τελικά προτείνετε, ώστε ο Δήμος να τη προωθήσει έγκαιρα. Εκτιμούμε ότι με τις καθυστερήσεις της γνωμοδότησής σας, θα ξεκινήσει η Σχολική χρονιά και θα είμαστε ανέτοιμοι με ευθύνη σας.
5. Επίσης, παρακαλούμε όπως ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ενημερώσει άμεσα τους γονείς για τις εξελίξεις του θέματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου