Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Σε "κατάσταση εκτάκτου ανάγκης" λόγω Φωτοβολταϊκών ...

Με επιστολή που απέστειλαν στον Δήμαρχο και την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, οι Δημοτικοι Συμβουλοι κ.κ. Μ. Γραφακος, Ν. Κοσμοπουλου, Ε. Πολιτη, Β. Σιωμος. Δ. Σταυροπουλος, Κ. Καλανιωτης, Δ. Παπακωνσταντινου, Γ. Σαφλιανης, Β. Κωστοπουλος, Α.Φειδοπιαστης, Τάσος Καρατζης,  Β. Λαζος, Λ. Λαζος &  Κ. Τζουμακας, επισημαίνουν ότι:
"Η πόλη μας αλλά και όλο το λεκανοπέδιο οφείλει να είναι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης λόγω του επιχειρούμενου, από τη σημερινή ετερόκλητη αλλά ομονοούσα σε άνωθεν και έξωθεν κελεύσματα κυβερνητική πλειοψηφία, νομοθετικού πραξικοπήματος που παρέχει τη δυνατότητα στην εκκλησία να εγκαταστήσει βιομηχανική περιοχή παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας 300MW στο Πεντελικό.
Σε τρεις μέρες κλίνονται τα πάντα και προφανώς δεν μπορούν να κριθούν πλέον εντός της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου. Αυτή η δυνατότητα δόθηκε σε παρελθόντα χρόνο και δυστυχώς δεν αξιοποιήθηκε δεόντως από τη Δημοτική αρχή.

Σήμερα όμως το θέμα για μας είναι άλλο. Αυτή η (ν)τροπολογία δεν πρέπει να περάσει. Και επειδή κρίνουμε ότι η μάχη πρέπει να δοθεί μέσα και έξω από τη Βουλή, στη Μονή, στο βουνό και όπου αλλού, ζητούμε την αναβολή του Δημοτικού Συμβουλίου της προσεχούς Πέμπτης 22ας Μαρτίου. Εμείς ούτως η άλλως δεν θα προσέλθουμε γιατί οφείλουμε να είμαστε αλλού.
Τέλος μετά τα όσα καταιγιστικά συνέβησαν, μετά το αίτημα μας για σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου για λήψη απόφασης για το θέμα των φωτοβολταϊκών, και αφού μέχρι στιγμής δεν συνεκλήθη, αποσύρουμε το αίτημα μας. Τι νόημα πλέον θα είχε? Δυστυχώς και προφανώς όχι με δική μας ευθύνη, είναι πλέον εκπρόθεσμο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου