Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Με φόρα στην κατηφόρα o AOM !

Επιβλητική η νίκη της Ηλιούπολης επί της ομάδος μας με 3-1, γεγονός που της δίνει το δικαίωμα(παρά τη δεινή βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκεται), να ελπίζει πλέον βάσιμα ότι μπορεί να σώσει την "παρτίδα" και να παραμείνει στην κατηγορία.
Οσο για τον ΑΟΜελισσίων, επιβεβαίωσε στο μέγιστο βαθμό ότι περνά αγωνιστική κρίση, η οποία έχει ως αποτέλεσμα την πτώση του στην 9η θέση ... της βαθμολογίας(17 βαθμοί σε 15 αγώνες), ενώ ο Πανναξιακός και η ΑΕΚως που τoν ακολουθούν έχουν και ένα ματς λιγότερο! Τι να πει κανείς εκτός από το τραγούδι: Οταν παίρνω φόρα, φόρα κατηφόρα και ο Θεός ο ίδιος δεν με σταματά...
Σε ότι αφορά το αγωνιστικό μέρος, η  Ηλιούπολη πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 29’ με τον Δικαιόπουλο. Στο 35’ ο Κρίκος διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του και ουσιαστικά «κλείδωσε» το ματς.
Τα Μελίσσια δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα και να ξαναμπούν στο παιχνίδι και στο 81’ ο Γεμιστός έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του κάνοντας το 3-0. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο 90΄με τον Νικόλα για το τελικό 3-1.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Παύλος Κυριακουλέας): Σηφάκης, Ζιαπάρας, Μάκος (55' Ψωμάς), Βαφειάδης, Ηλιού, Σουλιμνιώτης, Δικαιόπουλος, Ζουμπουνέλης, Γεμιστός (75' Ζαφειράτος), Γκίκα, Κρίκος (77' Γκουνέλας)
ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΑ: Νικολάου, Αντωνόπουλος, Μανδήλης, Παπαϊωάνου, Κωνσταντόπουλος (63' Ρήγας), Νικόλα, Ιατρού, Αστάλης, Πατσιαβούρας (46' Μπεκατώρος), Ταυλαδωράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου