Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

H «ΦΡΟΝΤΙΔΑ» ΤΙΜΗΣΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

«Ο Δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης είναι η δυναμική απάντηση της κοινωνίας στην κρίση αξιών. Αυτό το Δήμαρχο τιμούμε απόψε.Το Δήμαρχο που είναι παρών, είναι δίπλα μας από την πρώτη μέρα που ήρθαμε στην Πεντέλη, για να στήσουμε το σπίτι μας – καταφύγιο προστασίας, θαλπωρής και στήριξης για τις κακοποιημένες γυναίκες.»
Έτσι αναφέρθηκε για το Δήμαρχο Πεντέλης η κα. Δορκοφίκη υπεύθυνη της Φροντίδας.
Η «Φροντίδα» Διεθνής Εταιρεία Στήριξης Οικογένειας , διοργάνωσε εκδήλωση για να τιμήσει το Δήμαρχο Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη και τον Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέας κ. Κωνσταντίνο Μανιάτη.
Στο Πολιτιστικό Κέντρο της Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων, παρουσία εκπροσώπων των πολιτικών κομμάτων, του δικαστικού σώματος, της τοπικής αυτοδιοίκησης, πολιτιστικών φορέων της πόλης και δημοτών την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012 το απόγευμα, η πρόεδρος της «Φροντίδας» κα Δορκοφίκη, μίλησε για την συνεργασία της με το Δήμαρχο Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη και για την προσφορά του στον συνάνθρωπο.


Ιδιαίτερα συγκινημένος ο Δήμαρχος ευχαρίστησε την κα Δορκοφίκη, αλλά και το δημοσιογράφο και Πρόεδρο του Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος Αττικής «Προστασία» κ. Απόστολο Αϊβαλιώτη …πυλώνες αγάπης στην πόλη μας, για τον άνθρωπο και το περιβάλλον….
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους εθελοντές «οι οποίοι με την ανιδιοτελή προσφορά τους στηρίζουν τον άνθρωπο διατηρώντας την συνοχή του κοινωνικού ιστού της πόλης μας. «Η Φροντίδα» είναι λίκνο αγάπης για όλες τις γυναίκες, κυρίαρχο σημείο αναφοράς για όλους μας σαν μάνες, κόρες και συντρόφους» και κλείνοντας είπε: «Τέτοιες στιγμές για όλους εμάς που αγωνιζόμαστε για μια καλύτερη κοινωνία, αποτελούν εφαλτήρια δύναμης για το αύριο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου